• USD  32,40
  • EURO  35,15
  • BORSA  9.079,97
  • ALTIN  2.325,29
SON DAKİKA

Suriye’den yürek yakan haber: Bir yüzbaşı şehit, bir binbaşı yaralı

Suriye’den yürek yakan haber: Bir yüzbaşı şehit, bir binbaşı yaralı

04 Mayıs 2019 15:01

Suriye’nin Azez bölgesinde PKK/YPG'li teröristlerle güvenlik güçleri arasında çıkan çatışmada, bir yüzbaşı şehit olurken, bir binbaşı ise ağır yaralandı.


Halep kentine bağlı Azez ilçesi kırsalında PKK/YPG'li teröristler ile Türk Silahlı Kuvvetleri unsurları arasında çatışma çıktı. Çatışmada, bir binbaşı ile bir yüzbaşı yaralandı. Yaralı askerler, ambulanslarla Kilis Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Tedaviye alınan yaralılardan yüzbaşı, doktorların tüm çabasına karşın kurtarılamayarak şehit oldu, binbaşının ise tedavisinin sürdüğü bildirildi. Teröristlerle sıcak temas sağlanan bölge, sınırdaki topçu birlikleri tarafından ateş altına alındı.

Milli Savunma Bakanlığı’ndan yapıalan açıklamada “Zeytin Dalı Harekât bölgesinde, 4 Mayıs’ta PKK/YPG'li teröristlerin Tel Rıfat bölgesinden açtıkları atışlar sonucunda bir kahraman silah arkadaşımız şehit olmuş, bir kahraman silah arkadaşımız ise yaralanmıştır. Olay sonrası teröristlere ait belirlenen hedefler meşru müdafaa hakkı kapsamında bölgedeki ateş destek vasıtalarımız ile derhal ateş altına alınmıştır.”  ifadelerine yer verildi.


suriye, şehit, binbaşı, yüzbaşı
ÖNCEKİ Barbaros Şansal'ın bulduğu 50 bin doların sahibi ortaya çıktı SONRAKİ YSK İstanbul seçimlerine yönelik incelemesini tamamladı!