• USD  32,51
  • EURO  34,58
  • BORSA  9.548,09
  • ALTIN  2.504,80
SON DAKİKA

Survivor Türkiye Yunanistan dokunulmazlık oyununu kim kazandı?

Survivor Türkiye Yunanistan dokunulmazlık oyununu kim kazandı?

03 Şubat 2019 10:41

Survivor Türkiye Yunanistan bomba gibi başladı. İlk bölümde bir ödül, bir de dokunulmazlık oyunu oynandı. Acun Ilıcalı, bu seneki Survivor'ın öncekilerden daha zor olacağını açıkladı.


Türk takımı daha ilk bölümden birbirine kenetlenmeyi başardı. Peki Survivor 2019 ilk bölümde neler oldu, ödül ve dokunulmazlık oyunlarını kim kazandı? İşte Survivor hakkında merak edilenler...

Survivor 2019 sezonunda Türkiye ve Yunanistan takımları rekabet ediyor. Dominik’te düzenlenen yarışmada ilk oyunu Türk takım kazandı, daha çok erzak ve daha iyi barakayı da elde etmiş oldular. Acun Ilıcalı, bu sene neler olacak diye merak eden seyircilere birkaç ipucu verdi. Geçen yıl olduğu gibi bu yıl da elemeler gerçekleşince yedek yarışmacılar dahil olacak. İşte Survivor 2019 ilk bölümde yaşananlar…

ÖDÜL OYUNUNU KİM KAZANDI?

Acun Ilıcalı:
 Survivor ile ilgili iki haberim var. Gelmiş geçmiş en zor Survivor olacak. İyi haber ise mükemmel bir sezon olacak. İki takım da erzak alacak. Haftalık erzak en az erzak olacak. Kazanan takım yumurta ödülü alacak, kişi başı üçer tane yiyecek. Kazanan takım Survivor’a başka şartlarda başlayacak. Kaybeden takıma 2 gün boyunca bir şey verilmeyecek. Oyun suyun içinde olacak. Ve takım olarak oynanacak.

Türkiye: 12 Yunanistan: 9

TÜRKÇE BİLEN YUNAN YARIŞMACI ŞAŞIRTTI!

Yunan takımında yer alan Loulieta’nın Türkçe konuşması herkesi şaşırttı.

DOKUNULMAZLIK OYUNUNU HANGİ TAKIM KAZANDI?

Acun Ilıcalı: İki takım da dokunulmazlık için hazır. İki oyun var. Eğer iki takım da bir kez kazanırsa kısa bir oyun daha oynanacak.

Türkiye: 10 Yunanistan:  6

Yusuf: Takım olarak çok iyi kenetlendik. Bizi yenmek için şansa ihtiyaçları var demişti karşı takım bence onların ihtiyacı var.

Okay: Takım için elimden geleni yapmak için buradayım. Takım arkadaşlarımı tebrik ediyorum.

Seda: Çok mutluyum çok iyiydi. Hak ettik aldık.

Afroditi: Bence karşı takım ile hızlarımız aynı sadece atışlara daha konsantre olmalıyız. Yöntemimizi bulmaya çalışıyoruz.

Acun: İkinci dokunulmazlık yarın. Sağlam başladınız. Ama Survivor’da başladığınız gibi gitmeyebiliyor.

SEDA OCAK İKİZİ SEMA AYDEMİR’İ ARATMADI

Survivor Türkiye-Yunanistan birinci bölümde oynanan ödül oyununda Seda, Ioulieta’ya karşı mücadele etti. Seda atışlardaki başarısıyla rakibine şans tanımadı…


survivor, yunanistan, trkiye, seda, sema aydemir
ÖNCEKİ Evlat katili babadan şok ifade SONRAKİ Ekrem İmamoğlu : Şu kavga gürültü bitmeli