• USD  32,60
  • EURO  34,83
  • BORSA  9.505,90
  • ALTIN  2.491,52
SON DAKİKA

Survivor'da 2. eleme adayı kim oldu?

Survivor'da 2. eleme adayı kim oldu?

04 Mayıs 2020 09:17

. Ada konseyindeki oylama sonrasında haftanın 2. eleme adayı belli oldu. Acun Ilıcalı'nın ise "Bu tip stratejiler yarışmanın seyrini değiştirebilir" açıklaması dikkat çekti.


Survivor yarışmasının 3 Mayıs Pazar ekrana gelen 65. bölümünde haftanın 2. dokunulmazlık oyunu oynandı. Survivor dokunulmazlık oyununda ünlüler ile gönüllüler dokunulmazlığı kazanmak için kıyasıya mücadele verdi. Heyecanın ile birlikte gerilimin, tartışmanın yüksek olduğu, tansiyonun iyice yükseldiği Survivor dokunulmazlık oyununda kaybeden takım ise ada konseyine gitti ve oylama yaparak elemeye kalan ismi belirledi.

 
DOKUNULMAZLIK OYUNUNU KİM KAZANDI?
Survivor'da haftanın ilk dokunulmazlık oyununu ünlüler takımı kazanmıştı. Haftanın ilk eleme adayı ise gönüllülerden Berkan oldu. Pazar akşamı ekrana gelen son bölümde ise haftanın ikinci dokunulmazlık oyununu bu defa gönüllüler takımı kazandı. Böylece bu hafta da iki takımdan da 6 eleme adayının çıkacağı belli oldu.


SURVIVOR'DA İKİNCİ ELEME ADAYI KİM OLDU?
Survivor'da dokunulmazlığı kaybeden ünlüler takımı ada konseyinde eleme adayını belirlemek için oylama yaptı. Fakat konsey öncesinde aralarında bir karar alan ünlüler takımı stratejik bir hamle yaptı. Geçtiğimiz haftalarda sms oylamalarında ilk sıralarda yer alan Mert Öcal, takım arkadaşlarından kendisini aday yazmalarını istedi. Böylece Survivor'da haftanın ikinci eleme adayı, ünlüler takımından Mert oldu.

Salı akşamı ekrana gelecek olan bölümde ise sms oylamasında en yüksek oy alan gönüllüler ve ünlülerden 2'şer yarışmacı, elemeye kalacak olan 4 adayı daha belirleyecek. Mert ve Berkan dışında isimleri söylenecek olan 4 yarışmacı arasında en az oyu alan yarışmacı Survivor'dan elenecek.
 
"YARIŞMANIN SEYRİNİ DEĞİŞTİREBİLİR"
Oylama sonrasında konuşan Mert, takımı riske atmamak adına böyle bir strateji uyguladıklarını belirterek, "Bu takından kimsenin gitmesini istemiyoruz, herkes burada kalmak istiyor. Bugünlük isim yazmayı bu şekilde atlatalım istedik. Sms sonuçlarına göre de beyin fırtınası yaparak diğer eleme adaylarını belirleyeceğiz. İnşallah bu takımdan kimseyi göndermeyeceğiz" dedi.


survivor, eleme, mert, berkan
ÖNCEKİ Berber ve kafeler ne zaman açılıyor? SONRAKİ Kısıtlamanın ardından bildik görüntüler...