• USD  32,57
  • EURO  34,92
  • BORSA  9.722,09
  • ALTIN  2.423,51
SON DAKİKA

Survivor'da şok veda

Survivor'da şok veda

24 Nisan 2018 10:15

Survivor Ünlüler'de elemeye kalan Adem Kılıçcı, Sahra Işık ve Mustafa Kemal arasında en az oyu alarak veda eden isim belli oldu! Peki Survivor'dan kim elendi?


Survivor 2018'de son günlerin formda takımı olan Gönüllüler durdurulamıyor. Son iki dokunulmazlık oyununu da kaybeden Ünlüler takımından bu hafta elenen isim belli oldu.


ELEME ADAYLARI KİMLER OLDU?
Cumartesi yayınlanan bölümde ilk dokunulmazlığı kaybeden Ünlüler'de ada konseyinde adı en fazla yazılan Sahra Işık ilk eleme adayı olurken, bireysel dokunulmazlığı kazanan Elif ise Adem'in ismini söylemişti. Pazar akşamki bölümde ise ikinci dokunulmazlığı da kaybeden Ünlüler'de ada konseyinde Mustafa Kemal'in adı çıktı.

 
SURVIVOR'DAN ELENEN KİM OLDU?
Acun Ilıcalı'nın elenen adayın ismini açıklayacağı anlarda heyecan doruktaydı. Eleme adayı gösterilmesinin haksızlık olduğunu ve Survivor'da kalmayı çok istediğini sık sık dile getiren Mustafa Kemal o anlarda çok büyük heyecan yaşadı. Elemeye kalan Adem Kılıçcı, Sahra Işık ve Mustafa Kemal arasında yapılan sms oylamasında en az oyu alan Sahra Işık Survivor'dan elenerek veda etti.


acun ılıcalı, survivor, eleme, ademkılıççı
ÖNCEKİ Adiyaman'da deprem..Artçılar sürüyor SONRAKİ Şırnak'ta 1 asker şehit oldu