• USD  32,36
  • EURO  34,97
  • BORSA  9.079,97
  • ALTIN  2.325,12
SON DAKİKA

Tatil planı yapanlar dikkat!

Tatil planı yapanlar dikkat!

20 Mayıs 2020 10:28

Koronavirüs Bilim Kurulu Üyesi Prof. Dr. Tevfik Özlü, "Kalabalıklaşmama ve sosyal mesafeyi koruma konusunda dikkatli olunur ve koronavirüs sertifikasyon kurallarına uyulursa tatil sorun olmayacaktır" dedi.


Prof. Dr. Tevfik Özlü, "Kalabalıklaşmama ve sosyal mesafeyi koruma konusunda dikkatli olunur ve koronavirüs sertifikasyon kurallarına uyulursa tatil sorun olmayacaktır" diyen Koronavirüs Bilim Kurulu Üyesi Prof. Dr. Özlü, doğada, daha izole, tatil seçeneklerinin denenebileceğini söyledi


Sağlık Bakanlığı Koronavirüs Bilim Kurulu Üyesi ve Karadeniz Teknik Üniversitesi Farabi Hastanesi Göğüs Hastalıkları Uzmanı Prof. Dr. Tevfik Özlü, tatil yapmanın kuralını açıkladı.

BU KURALLARA DİKKAT!

Prof. Dr. Tevfik Özlü, "Uçuş, transfer, otel, restoran, kafe, plaj, havuz, vb tatil ortamlarında kalabalıklaşmama ve sosyal mesafeyi koruma konusunda dikkatli olunur ve koronavirüs sertifikasyon kurallarına uyulursa tatil sorun olmayacaktır" açıklamasında bulundu.

"DENİZ-PLAJ KALABALIĞINA ALTERNATİF OLARAK..."

Prof. Dr. Özlü, "Rutin tatil formatımızı gözden geçirip, otel konaklamalı, deniz-plaj kalabalığına alternatif olarak; doğada başımızı dinleyebileceğimiz, daha izole, tatil seçeneklerini deneyebiliriz" ifadelerini kullandı.


deniz, plaj, kalabalık, tevfik özlü
ÖNCEKİ Bayramda sokağa çıkma kısıtlamasının detayları belli oldu SONRAKİ Fatih Portakal’dan Bakan Murat Kurum hakkında suç duyurusu