• USD  32,50
  • EURO  34,69
  • BORSA  9.693,46
  • ALTIN  2.499,53
SON DAKİKA

Temel Karamollaoğlu: Temel ilkelerde anlaşırsak ittifak olabilir

Temel Karamollaoğlu: Temel ilkelerde anlaşırsak ittifak olabilir

12 Aralık 2019 23:08

Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, Habertürk ekranlarında gazeteci Mehmet Akif Ersoy'un sunduğu "Nedir Ne Değildir?" programında gündeme ilişkin açıklamalarda bulundu.


Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, Habertürk ekranlarında gazeteci Mehmet Akif Ersoy'un sunduğu "Nedir Ne Değildir?" programında gündeme ilişkin açıklamalarda bulundu.

Yeni parti kuran Ahmet Davutoğlu ile parti hazırlıklarını sürdüren Ali Babacan'a ittifak konusunda yeşil ışık yakan Karamollaoğlu, "Temel ilkelerde anlaşırsak ittifak olabilir" dedi.

TÜRK SİYASETİ YENİDEN ŞEKİLLENECEK

Ali Babacan ve Ahmet Davutoğlu'nun kuracağı partilerin ittifaklar üzerindeki etkilerine ilişkin değerlendirmede bulunan Karamollaoğlu, "Böyle bir şey olacağını biliyordum. Yeni oluşum nasıl bir netice verir bilmiyorum ama Türk siyasi hayatı atık farklı bir tarzda şekillenecek. AK Parti, Sayın Erdoğan'la yola çıkan herkesi kaybetti. Faydalı olacağı kanaatindeyim. Yeni den bir şekillenme oluyor. Ben özellikle bu noktada sayın Erdoğan'ın politikalarında da bir takım değişikliğe gideceğine inanıyorum." dedi.

PRENSİPLERDE ANLAŞIRSAK

Yeni parti kuran Ahmet Davutoğlu ve parti hazırlıklarını sürdüren Ali Babacan'a ittifak konusunda yeşil ışık yakan Temel Karamollaoğlu, "Biz son kongrede prensiplere ve ilkelere önem vereceğimizi açıkladık. Temel prensiplerde anlaşabilirsek bu ittifak genişler" dedi.


ahmet davutoğlu, politika, saadet partisi, ali babacan, temel karamollaoğlu, Güncel
ÖNCEKİ Ankara'da 'Las Tesis' dansını yapmak isteyen kadınlara polis müdahale etti SONRAKİ Ahmet Davutoğlu'nun kurduğu yeni partinin Kurucular Kurulu listesi ortaya çıktı...