• USD  32,50
  • EURO  34,60
  • BORSA  9.570,67
  • ALTIN  2.474,10
SON DAKİKA

Trump'ın sağlık durumuyla ilgili kritik iddia

Trump'ın sağlık durumuyla ilgili kritik iddia

03 Ekim 2020 10:53

Koronavirüse yakalanan Donald Trump'ın sağlık durumuyla ilgili çarpıcı iddia CNN International'a konuşan bir kaynak Trump'ın nefes alıp vermede problem yaşadığını öne sürdü


Dün Twitter’dan bir mesaj paylaşan ve test sonuçlarının pozitif çıktığını belirten Trump, durumlarının iyi olduğunu ve bunu beraber atlatacaklarını söyledi. Trump ve eşinin karantinayı Beyaz Saray’da geçireceği duyurulurken, ilerleyen saatlerde çarpıcı bir gelişme yaşandı.

Başkan Donald Trump, Walter Reed Askeri Hastanesi’ne götürüldü. Kendisini almaya gelen helikoptere yürürken görüntülenen Trump, kameralara baş parmağıyla her şey yolunda işareti yaptı. Yorgun hali dikkat çeken Trump’ın önlem amaçlı olarak götürüldüğü hastanede birkaç gün kalacağı açıklandı.

Hastaneye kaldırılan ABD Başkanı Donald Trump son olarak böyle görüntülendiHastaneye kaldırılan ABD Başkanı Donald Trump son olarak böyle görüntülendi

Bir video mesaj da paylaşan Trump, “Herkese inanılmaz destekleri için teşekkür ediyorum. Walter Reed Hastanesi’ne gidiyorum. İyiyim ama her şeyin yolunda olduğundan emin olmalıyız. First Lady de gayet iyi. Çok teşekkürler, minnettarım. Bunu asla unutmayacağım” ifadelerini kullandı.


abd, trump, korona
ÖNCEKİ Ahmet Hakan 7 Haziran 1 Kasım arası patlayan bombaları hatırlattı SONRAKİ Davutoğlu:Zarrab Türkiye'de yargılansın!