• USD  32,37
  • EURO  35,06
  • BORSA  9.079,97
  • ALTIN  2.326,32
SON DAKİKA

TÜGVA'lıdan Boğaziçililere Saldırı Planı

TÜGVA'lıdan Boğaziçililere Saldırı Planı

11 Şubat 2021 18:30

Türkiye Gençlik Vakfı (TÜGVA) üyesi Emre Kayırlı, sosyal medya paylaşımında, "'Haydi gidiyoruz, polislerle omuz omuza duracağız, dil uzatanın dilini, el kaldıranın elini koparacağız' desem kaç kişi benimle gelir. Emir gelrse sayımızı bileyim" ifadelerini kullandı.


Gerçekgündem’de yer alan habere göre, Boğaziçi eylemlerini hedef alan bir provokatif eylem daha gerçekleşti. Verdiği pozlarda elinde silahlar bulunan, kullandığı ifadelerde provokasyon ve şiddet çağrısı yapan iktidara yakınlığıyla bilinen TÜGVA üyesi Emre Kayırlı, paylaşımlarında ve yazdığı köşe yazısında öğrencileri hedef aldı.

Türkiye Gençlik Vakfı (TÜGVA) üyesi de olan Kayırlı, Bihavadis isimli bir sitedeki yazısında öğrencilerin eğitim hayatına son verilmesini, devlet memuru gibi işlerden men edilmesini, banka hesaplarına ve mal varlıklarına el konulmasını, aynı gün içinde de tutuklanmasını istedi.

Kayırlı yaptığı diğer provokatif çağrıda ise, "'Haydi gidiyoruz, polislerle omuz omuza duracağız, dil uzatanın dilini, el kaldıranın elini koparacağız' desem kaç kişi benimle gelir. Emir gelrse sayımızı bileyim" ifadelerini kullandı.


saldırı, boğaziçi, tügva, bihavadis
ÖNCEKİ AKP: Davutoğlu da Babacan da Başkanlık Sistemi'ne evet dedi! SONRAKİ Sadakatsiz'in Müzmin Bekarı Anne Oldu