• USD  32,57
  • EURO  35,01
  • BORSA  9.722,09
  • ALTIN  2.428,80
SON DAKİKA

Türkiye kayıp çocuklar için ayakta

Türkiye kayıp çocuklar için ayakta

09 Ocak 2016 17:00

Tokat’ın Reşadiye İlçesi’nde 12 gün önce kaybolan komşu çocukları 8 yaşındaki Bayram Erol ve 5 yaşındaki Dursun Kağan Taşçı’dan hala haber alınamadı.


TOKAT’ın Reşadiye İlçesi’nde 12 gün önce kaybolan komşu çocukları 8 yaşındaki Bayram Erol ve 5 yaşındaki Dursun Kağan Taşçı’dan hala haber alınamadı. Çocukların en son görüldükleri Kelkit Çayı kenarında özel eğitimli iki köpek ile yeniden aram başlatılırken, Dursun Kağan Taşçı’nın aynı adı taşıyan dedesi Dursun Taşçı, "Temennim ölüsü veya dirisinin ortaya çıkması" dedi.

,ÖZEL EKİP GELDİ
Kayıp komşu çocuklarının günlerdir süren aramalara karşın bulanamaması üzerine kaçırılmış olabilecekleri ihtimali ağırlık kazandı. Bu kapsamda önceki gün Emniyet Genel Müdürlüğü’nden 4 kişilik özel ekip geldi. Ekipler geniş çaplı bir çalışma başlatarak, ilçedeki ve Tokat merkezdeki tüm güvenlik kameraları ile mobese kayıtlarını, çocukların kaybolduğu günden itibaren incelemeye başladı. Ayrıca o dönem ilçede ve kentte otellerde kalan kişilerin de kayıtları da tek tek incelemeye alındı. Kente gelip giden yabancı plakalı araçlar da soruşturulurken, daha önce suça karışmış, çocuklara yönelik suçlarda sabıkası bulunan kişiler de araştırmaya tabi tutuldu. Diğer yandan Türkiye genelinde de bu alanda sabıka kaydı bulunan kişilerin fotoğrafları üzerinden de Tokat’a gelip gelmedikleri yönünde araştırma yapan polis, her iki çocuğun yakınlarının da arasında bulunduğu yaklaşık 100 kişinin ifadesine başvurdu.


tokat, Kayıp, reşadiye
ÖNCEKİ Mültecilere kadına saygı dersi verilecek SONRAKİ Mazot karşılığında mobil fuhuş!