• USD  32,37
  • EURO  34,96
  • BORSA  9.079,97
  • ALTIN  2.325,06
SON DAKİKA

Ünlü isimler uykusuz kaldı

Ünlü isimler uykusuz kaldı

01 Nisan 2019 09:13

İstanbul'da sonuçların açıklanmamasına sanat camiasından da tepki yağdı. Birçok isim sabaha kadar sosyal medyada aktifti ve İstanbul'daki seçimlerin açıklanmasını bekledi.


İstanbul’daki sonuçların açıklanmamasına sanatçılar da tepki gösterdi. Gece birçok isim sosyal medya hesabından ileti paylaşarak, sonuçları beklediğini ifade etti.

Meltem Cumbul, “Uyumuyorum, bazen gözlerimi dinlendiriyorum o kadar” dedi.

Hayko Cepkin de “Şşşşt bekliyoruz, uyumadık hadi gari. 1 saat daha” yazdı.

CHP’nin adayı Ekrem İmamoğlu’nun seçimi kazandığına yönelik haberlerin ardından oyuncu İlker Kaleli, “İstanbul’u dnliyorum gözlerim kapalı” dedi.

Sanatçı Güvenç Dağüstün, Anadolu Ajansı’nın sonuçları açıklamamasına şöyle tepki gösterdi: “Yahu bu Anadolu Ajansı'nda bir tane mi onurlu adam yok basıp istifayı ‘burada böyle böyle şeyler oluyor bu gece’ diyecek. Bas istifayı, açıkla, 24 saat geçmeden yeni işini ben bulucam.”

Selin Şekerci de gece attığı mesajda, seçimleri ima ederek, “Uyudun mu?” yazdı.

Birce Akalay da uyumayan ve Twitter’dan bunu belirten isimler arasındaydı. Can Yayınları’nın sahibi Can Öz, Gabriel García Márquez’in Kırmızı Pazartesi romanına atıfta bulundu: “Tüm seçmenler şu an birşeyler döndüğünün, döndürülmesine niyetlenildiğinin nasıl da farkında. Kırmızı Pazartesi romanı gibi seçim günü yaşanıyor.”

Çağlar Çorumlu da sonuçları bekleyen isimler arasındaydı. Çorumlu, sonuçlar açıklanana kadar uyumayacağını söyledi.

Kerem Fırtına, AKP’nin İstanbul’a astığı pankartlara tepki gösterdi: “İstanbul’a pankartlar asılmış. Biz sonuç bekliyoruz. Umarım korkunç bir rezillik yaşamayız. Umarım. Dilerim.”


istanbul, meltem cumbul, ekrem imamoğlu, gvenç dağüstün
ÖNCEKİ Seçim sonrası dolarda son durum SONRAKİ Bağımsız adayın kazandığı tek il