• USD  32,50
  • EURO  34,69
  • BORSA  9.693,46
  • ALTIN  2.499,53
SON DAKİKA

Ünlü yazardan olay itiraf

Ünlü yazardan olay itiraf

02 Mayıs 2020 10:18

Ünlü gazeteci Erturuğrul Özkök, Radyo D'nin Instagram canlı yayınında Adem Metan'ın konuğu oldu. Özkök, "Koronavirüs bizi röntgenci yaptı. Geçenlerde Gonca Vuslateri'm canlı yayın açmıştı onun evini dikizledim." dedi.


Radyo D'de Instagram canlı yayında Adem Metan'a konuk olan Gazeteci Özkök, Twitter'dan sıkıldığını, siyaset ortamının kutuplaşmasının kendisine göre olmadığını söyledi.


Usta gazeteci Özkök, "Allah'tan buraya siyaset sokmuyorlar. Twitter'dan hiç haz etmiyorum. Çünkü trolleşti. İnsanların hakaret hakkı bir özgürlük olduğunu görüp herkesin herkese iftara attığı pislik bir hale geldik. Tamam bana göre tamam özgürlükler ama bana göre Instagram daha iyi. Burada centilmenlik var gibi insanlar buraya siyaset sokmuyor. Ben siyasetteki kutuplaşmadan dolayı hangi görüşten olursa olsun benim hoşuma gitmiyor artık. Benim yerim Instagram. Burada içim açılıyor. Bazen canlı yayına da giriyorum takip ediyorum. Koronavirüs bizi röntgenci hale getirdi. Karşı tarafta herkes açıyor yatak odasını. Geçenlerde Gonca Vuslateri açmış bende dikizledim evini. Millet gece iki de kahve molası yapıyor." dedi.


ertuğrul özkök, gonca vuslateri
ÖNCEKİ Halk Ekmek'ten 1 TL'ye pide SONRAKİ Mansur Yavaş: İyilik rüzgarı herkesi saracak