• USD  32,60
  • EURO  34,83
  • BORSA  9.505,90
  • ALTIN  2.491,52
SON DAKİKA

Van Persie hala kararını vermedi!

Van Persie hala kararını vermedi!

10 Temmuz 2015 13:25

Fenerbahçe'nin transfer görüşmelerine başladığını açıkladığı Manchester United'ın Hollandalı yıldız futbolcusu Robin van Persie'ye başka taliplerin de olduğu ileri sürüldü.


Hollanda'nın yüksek tirajlı gazetesi De Telegraaf, sarı-lacivertlerle Robin Van Persie arasındaki görüşmelerin henüz tam anlamıyla sonuçlanmadığını, yıldız oyuncuya farklı Avrupa ülkelerinden tekliflerin de yapıldığını yazdı.

Fenerbahçe'nin dün Borsa İstanbul'a transfer görüşmesine ilişkin açıklamada bulunduğu hatırlatılan haberde, "Ama Türkler henüz anlaşmaya yakın değiller. Hollanda kaptanı da tam karar vermiş değil. Van Persie için başka teklifler de masada duruyor. Çok sayıda Avrupa ülkesi ilgi gösteriyor" ifadelerine yer verildi.

Fenerbahçeli taraftarların bir an önce Van Persie'nin transferinin gerçekleşmesini istediğine işaret eden gazete, sarı-lacivertlilere gönül verenlerin bu kapsamda sosyal medyada yıldız futbolcuya çok sayıda mesaj attığını duyurdu.

Fenerbahçe Kulübü, dün, Robin Van Persie'nin transferi için kulübü ve oyuncuyla görüşmelere başlandığını açıklamıştı. Fenerbahçe Sportif Direktörü Giuliano Terraneo da bu sabah, Topuk Yaylası Tesisleri'nde basın mensuplarıyla sohbet etti. Terraneo, Robin van Persie'nin geliş tarihinin henüz netleşmediğini, 2 gün içinde Hollandalı yıldızı İstanbul'a getirmek istediklerini dile getirdi.


haber, haberler, fenerbahçe, van persie
ÖNCEKİ Davutoğlu:Kılıçdaroğlu önce kendi partisiyle ilgili kaygıları gidersin SONRAKİ Sivil polis önce şoförü dövdü sonra ateş etti!