• USD  32,59
  • EURO  34,85
  • BORSA  9.670,02
  • ALTIN  2.494,38
SON DAKİKA

Vatan Şaşmaz katilinin yeğeniyle eğlenmiş

Vatan Şaşmaz katilinin yeğeniyle eğlenmiş

28 Ağustos 2017 13:25

Vatan Şaşmaz, katili Filiz Aker'in yeğeni dansöz Dora Ercan'la birlikte Faruk Özdemir adlı bir yapımcının doğum gününde eğlendiğine dair görüntüler ortaya çıktı.


Dün akşam saatlerinde Beşiktaş’ta bulunan bir otelde sevgilisi olduğu iddia edilen Filiz Aker tarafından sırtından dört kurşunla vurularak öldürülen Vatan Şaşmaz’ın şok görüntüleri ortaya çıktı. Şaşmaz’la eski yıllara dayandığı iddia edilen bir gönül ilişkisi olduğu söylenen Filiz Aker’in yeğeni dansöz Dora Ercan’ın da içinde olduğu görüntülerde Vatan Şaşmaz eğlenirken görülüyor. Aralarında Tuğba Özay, Derya Tuna ve Kayahan’ın eski damadı Tayfun’un da bulunduğu gecede Vatan Şaşmaz keyifli vakit geçirmişti.

 
KATİLİNİN YEĞENİYLE EĞLENCEDE

Kameralara yansıyan görüntülerde Filiz Aker ortalıkta görünmezken, kendisi hakkında ‘Vatan Şaşmaz’ı kafasına takmıştı’ şeklinde bir açıklaması bulunan Dora Ercan’ın Vatan Şaşmaz’la birlikte son derece samimi ve dostane görüntülerinin ortaya çıkması kafalarda yeni soru işaretlerinin uyanmasına neden oldu. Olaydan sadece üç gün önce çekildiği ortaya çıkan bu doğum günü videosunun sonrasında nelerin geliştiği ve ölümle sonuçlanan bu yasak aşk olayının detayları polis soruşturması sonrasında ortaya çıkacak.


doğum günü, kamera, Vatan Şaşmaz, Filiz Aker, dora ercan, tayfun
ÖNCEKİ İstismarcı öğretmene 48 yıl istendi SONRAKİ Vatan Şaşmaz'ın ailesinden ilk açıklama