• USD  32,33
  • EURO  35,04
  • BORSA  9.008,02
  • ALTIN  2.280,65
SON DAKİKA

Volkan Konak'a silahlı saldırı girişimi

Volkan Konak'a silahlı saldırı girişimi

22 Şubat 2018 10:44

Ünlü şarkıcı Volkan Konak'a, İstanbul Ataşehir'de sahne aldığı barda,bir kişi ateş açtı. Konak saldırıyı yara almadan atlatırken, ateş açan kişi bar korumaları tarafından vurularak yakalandı.


Volkan Konak'ın Ataşehir'de sahneye çıktığı barın önüne gelen iki kişiden biri, sanatçı aleyhinde hakaretlerde bulunduktan sonra elindeki pompalı tüfekle havaya ateş açtı. Olaydan sonra müşteri olduğunu belirten bir kişi, saldırganlardan birini dizinden vururken, diğerine de darp etti. Yaralanan iki kişi hastaneye kaldırırken, müşteri olduğunu belirten kişi ise gözaltına alındı.

Volkan Konak'ın sahne aldığı gecede ünlü şarkıcıyı dinleyenler arasında Ali Ağaoğlu ve Emel Müftüooğlu gibi ünlü isimlerle de vardı

Olay saat 23.00 sıralarında Ataşehir'de sanatçı Volkan Konak'ın aynı zamanda 50'inci yaş gününü kutladığı barın önünde meydana geldi. İddiaya göre sanatçı Konak, sahnede şarkı söylediği sırada barın önüne otomobille gelen iki kişiden biri elinde pompalı tüfekle araçtan indi. Mekanın sahiplerinin akrabası olduğu öne sürülen İ.Ç. Volkan Konak'a hakaretler yağdırdıktan sonra havaya ateş açtı. Kısa süreli yaşanan paniğin ardından saldırganlar ile barın korumaları arasında arbede yaşandı. Bu sırada müşteri olduğunu belirten M.Y., kaçmaya çalışan saldırganlara müdahale etti. Çıkan arbede sırasında saldırganlardan Ş.D., M.Y. tarafından tabanca ile ayağından vurulurken, havaya ateş açan İ.Ç. ise darp edildi. Öte yandan barın önünde yaşanan olay, güvenlik kamerasına saniye saniye yansıdı.

 3 KİŞİ GÖZALTINDA

Kısa sürede olay yerine gelen polis, M.Y.'yi gözaltına alırken, saldırganlardan ayağından yaralanan Ş.D. ile darp edilen İ.Ç.'yi de hastanede tedavilerinin yapılmasının ardından gözaltına aldı. Olayla ilgili soruşturma sürdürülüyor.


Ataşehir, darp, Volkan Konak, bar, ali aaoğlu, silahlı sldırı
ÖNCEKİ Emina'dan sürpriz hamle SONRAKİ İYİ Parti'den MHP’li oranı’na tırpan mesajı