• USD  32,34
  • EURO  35,12
  • BORSA  9.079,97
  • ALTIN  2.309,13
SON DAKİKA

Yağışlı hava geliyor

Yağışlı hava geliyor

01 Ocak 2019 10:44

Yeni yılla birlikte Türkiye yağışlı ve soğuk havanın etkisine giriyor. Meteoroloji'nin verilerine göre yarından itibaren yurdun büyük bölümünde yağışlı hava etkisini gösterecek.


Marmara'nın güneyi, Ege, Akdeniz, İç Anadolu'nun batısı, Doğu, Güneydoğu Anadolu'nun batısı ile Sivas, Kayseri, Niğde ve Bolu çevrelerinde havanın yarın yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.

Meteoroloji Genel Müdürlüğünden yapılan duyuruya göre, bugün Marmara'nın güneyi, Ege, Akdeniz, İç Anadolu'nun batısı, Doğu ve Güneydoğu Anadolu'nun batısı ile Sivas, Kayseri, Niğde ve Bolu çevrelerinde havanın yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.

Yağışların, Doğu Karadeniz kıyıları, Güneydoğu Anadolu'nun güneyi, Akdeniz ve Ege'nin kıyı kesimleri ile Edirne, Çanakkale, Denizli ve Manisa çevrelerinde yağmur ve sağanak, diğer yerlerde karla karışık yağmur ve kar şeklinde olması bekleniyor.

Dün gece saatlerinden itibaren etkili olan yağışların bugün de Aydın'ın kıyı kesimleri, Antalya ve Muğla çevrelerinde yerel olarak kuvvetli yağmur ve sağanak, yüksek kesimlerde yoğun kar şeklinde olacağı tahmin ediliyor.İç ve doğu kesimlerde buzlanma ve don olayı ile yer yer sis ve pus hadisesi görüleceği öngörülüyor.


yağmur, meteorolji, yurt geneli
ÖNCEKİ ÖTV ve KDV indirimleri devam edecek SONRAKİ Yeni yıla neler yeni?