• USD  32,60
  • EURO  34,83
  • BORSA  9.462,59
  • ALTIN  2.496,12
SON DAKİKA

Yeni haftada kar da var güneş de

Yeni haftada kar da var güneş de

15 Ekim 2017 11:18

Yeni haftada batı bölgelerde büyük bir değişiklik beklenmezken, yurdun en doğusu için kar sürprizi olabilir...


Yeni hafta gelirken haftanın hava durumuna ait detaylar da merak ediliyor. Hava sıcaklıkları mevsim normallerinin bir miktar altında seyrederken, Türkiye’nin batı bölgelerinde bu hafta güneşli bir hava hakim olacak, doğuda ise hafta ortasına doğru yüksek bölgeler kar yağışı alacak. İşte günün hava durumu detayları ve Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nün 5 günlük haritalı hava durumu tahmini…

BUGÜN HAVA NASIL OLACAK?

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son değerlendirmelere göre; Ülkemizin kuzey kesimlerinin parçalı yer yer çok bulutlu, Orta ve Doğu Karadeniz kıyıları ile Sinop, Bartın, Karabük, Artvin, Ardahan ve Kastamonu kıyılarının yağışlı, diğer yerlerin az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların; sabah saatlerinden itibaren Rize ve Artvin’in kıyı ilçelerinde kuvvetli olmak üzere genellikle yağmur ve sağanak, Rize ve Artvin’in iç kesimlerinin yüksekleri ile Ardahan’da karla karışık yağmur ve kar şeklinde olması bekleniyor. Hava sıcaklıklarının ise İç ve kuzeydoğu kesimlerde 2 ila 5 derece azalacağı, diğer yerlerde önemli bir değişiklik olmayacağı ve ülke genelinde mevsim normallerinin altında seyredeceği tahmin ediliyor.

5 GÜNLÜK HARİTALI HAVA DURUMU

 
BALIKÇILAR DİKKAT! KARADENİZ’DE FIRTINA VAR…

Meteoroloji, Karadeniz için fırtına uyarısı yayınladı Batı Karadeniz’in doğusu ile Doğu Karadeniz’de yarın (15.10.2017 Pazar) akşam saatlerinde batı ve kuzeybatı yönlerden 6 ila 8 kuvvetinde (50-75 km/sa) fırtına bekleniyor. Fırtınanın aynı gün (15.10.2017 Pazar) akşam saatlerinden sonra etkisini artırarak 7 ila 9 kuvvetinde (60-90 km/sa) kuvvetli fırtına şeklinde eseceği ve Pazartesi günü (16.10.2017) öğle saatlerinde etkisini kaybedeceği tahmin ediliyor.


meteoroloji, karadeniz, fırtına, Güneş, kar, batı, balıkçılar
ÖNCEKİ Google'u bıraktı Meral Akşener'e geldi SONRAKİ Polis şefi FBI belgesini imha etmiş