• USD  32,54
  • EURO  34,84
  • BORSA  9.722,09
  • ALTIN  2.423,00
SON DAKİKA

Yenilenecek seçimde İYİ Parti'ye kötü haber

Yenilenecek seçimde İYİ Parti'ye kötü haber

11 Mayıs 2019 09:30

Kırıkkale’nin Keskin ilçesinde seçimlerin 2 Haziran’da yapılacağı kararının alınmasının ardından aralarında İYİ Parti kurucusu eski İlçe Başkanı’nın da bulunduğu 150 kişi İYİ Parti üyeliğinden istifa edip AK Parti’ye geçiş yaptı.


Yİ Parti Kurucusu eski İlçe Başkanı Lütfi Pekince, partideki ihanetleri, oluşumları göz önüne alarak İYİ Parti’den ayrılmak ihtiyacı duyduklarını belirterek, “Ülkemizin şuan ki durumunu göz önüne alaraktan ilçemizde, ilimizde şehitlerimizin olmasından dolayı 10-15 gün önce bir şehidimiz, dün bir şehidimiz bunları göz önüne alarak Sayın Cumhurbaşkanım Recep Tayyip Erdoğan’a destek vermek için AK Parti’ye geçmiş olduk.” dedi.

 
"ŞEHİTLERİMİZİ GÖZ ÖNÜNE ALARAK AK PARTİ'YE GEÇTİK"

1,5 seneye yakın İYİ Parti ilçe başkanlığı yaptığını kaydeden Pekince, “Partiyi belirli bir seviyeye getirdim. Partideki ihanetleri, oluşumları göz önüne alaraktan İYİ Parti’den ayrılmak ihtiyacı duydum. Ülkemizin şuan ki durumunu göz önüne alaraktan ilçemizde, ilimizde şehitlerimizin olmasından dolayı 10-15 gün önce bir şehidimiz, dün bir şehidimiz bunları göz önüne alaraktan Sayın Cumhurbaşkanım Recep Tayyip Erdoğan’a destek vermek için AK Parti’ye geçmiş olduk. Burada hizmetimizi devam ettireceğiz.” diye konuştu.

 
"CUMHURBAŞKANIMIZIN DA GÖRÜŞLERİNİ İLÇEMİZDE YAYACAĞIZ"

2 Haziran seçimlerinde Keskin Belediye Başkan Adayı Dede Yıldırım etrafında kenetleneceklerini belirten Pekince, “İlçemizde Belediye Başkanı Allah’ın izniyle büyük bir oy farkıyla kazanmayı hedefliyoruz. AK Parti’de gücümüzün yettiği kadar, elimizden geldiği kadar, hizmet yapmak için sayın Dede Yıldırım’ın burada kazanması için elimizden geleni yapmaya çalışacağız. Sayın Cumhurbaşkanımızın da görüşlerini ilçemizde yaymak için memleketimizin ekonomik durumunu, terör durumunu göz önüne alaraktan AK Parti’de siyaset yapmak için AK Parti’ye geçmiş bulunuyoruz.” şeklinde konuşmasını tamamladı.


ak parti, keskin, iyi parti
ÖNCEKİ Cumhurbaşkanı karşılama ve uğurlama törenlerine yeni düzenleme SONRAKİ AKP kulisleri: İmamoğlu 5 puan öne geçti