• USD  32,37
  • EURO  34,96
  • BORSA  9.079,97
  • ALTIN  2.324,84
SON DAKİKA

Yeşim Salkım Ünlü Profesörü Aşı Simsarı Diye Suçlayınca...

Yeşim Salkım Ünlü Profesörü Aşı Simsarı Diye Suçlayınca...

05 Mayıs 2021 00:24

Şarkıcı Yeşim Sakım Sosyal Medyada Corona aşıları konusunda takipçilerine bilgi veren Üsküdar Üniversitesi Profesörü Güner Sönmez'e aşı simsarı sözleriyle sataştı. Sönmez aşı karşıtı sanatçıya sert yanıt verdi


Şarkıcı Yeşim Salkım sosyal medyada koronavirüs aşıları konusunda takipçilerine bilgi veren Üsküdar Üniversitesi Profesörü Güner Sönmez'e aşı simsarı sözleriyle sataştı. Sönmez aşı karşıtı sanatçıya sert yanıt verdi. Sönmez, '' Bu sözler halk sağlığını tehdit ve suçtur'' açıklamasında bulundu.

Yeşim Salkım Prof. Sönmez'in yanıtını alıntılayarak ''Yazık en doğal insani hakkımı savunuyorum bizde sizi ciddiye almıyoruz rahat olun aşı simsarları sizi'' ifadelerini kullandı. 

 
 

Prof. Sönmez ise Salkım'a şu sözlerle yanıt verdi;

Aşı olmama hakkınız var tabi, kimseye polis zoruyla aşı yapılmıyor. Ancak sanatçı zannettiğimiz birinin, çocuklara zorla aşı yaptırın dediğimiz iftirasını atması ve bizi aşı simsarı gibi çirkin bir iddia ile suçlaması nobranlıktır. Bu söylemler halk sağlığını tehdittir ve suçtur.

Yeşim Salkım'a verdiği yanıtın ardından Prof. Sönmez'in paylaşımı;

Evet biz küresel bir çetenin uşağı, aşı simsarlarıyız! Bu uğurda 14 aydır, izin kullanmadan, kelle koltukta çalışmaya devam ediyoruz.Yüzlerce arkadaşımızı kaybettik ama hala yılmadık. Bu pozları da dram olsun diye veriyoruz, hepimiz çok zengin olduk.

Biraz insaf ve izan yahu!

 

 


yeşim salkım, güner sönmez
ÖNCEKİ Tarkan'a Hıncal Ulıç'tan Sert Tepki SONRAKİ Tam Kapanma 24 Mayıs'a Kadar Uzayacak mı?