• USD  32,60
  • EURO  34,79
  • BORSA  9.467,86
  • ALTIN  2.495,67
SON DAKİKA

Yılmaz Ateş: Kılıçdaroğlu yönetimi dik durabilseydi ...

Yılmaz Ateş: Kılıçdaroğlu yönetimi dik durabilseydi ...

17 Temmuz 2020 15:14

CHP 'nin ihraç edilen eski yöneticisi Yılmaz Ateş,Fikret Bila'nın bugünkü yazısında Deniz Baykal döneminin eleştirilmesine tepki gösterdi.Ateş, "Kılıçdaroğlu yönetimi dik durabilseydi 15 Temmuz yaşanmazdı" dedi






CHP eski Genel Başkan Yardımcısı Yılmaz Ateş’in Fikret Bila’nın bugünkü yazısı üzerine yaptığı açıklama:
“Genel Başkanlığı’nda aralıksız 15 yıl sorumlu makamlarda bulunmuş biri olarak, bir yazarımızın terör örgütleriyle mücadelede Sayın Baykal ile bugünkü Genel Başkan Sayın Kılıçdaroğlu’nu bir terazinin kefesinde tartmasını kendime dahi haksızlık olarak değerlendiriyorum.
22 Mayıs 2010 tarihine kadar ne iktidar, ne iktidar partisi, ne de diğer muhalefet partileri CHP’ne terör örgütlerine destek olma iddiasında bulunmamışlardır. Çadır Mahkemelerine, silahlı terör örgütlerinin kanlı eylemlerine, Cumhuriyet Gazetesi saldırısına, Danıştay ve Haplemitoğlu cinayetlerine gerekli önlemleri almadığı, devletin F tipi örgütlenmeye teslim edildiği gerekçesiyle dönemin Başbakanı ve İçişleri Bakanı hakkında gensorular, Meclis soruşturma ve araştırma önergeleri verilmiştir.
O günkü CHP’sinde terör örgütlerine mensubiyeti olan danışmanlar, milletvekilleri yoktu. Terör örgütlerinin yan kuruluşları ile toplantılar yapılmıyordu. İktidar ile muhalefetin bu günkü gereksiz “siyasi ayak” tartışmalarına dönemimiz karıştırılmamalıdır. Bu tartışma terör örgütü ile mücadele edilmesine engel olan bir tartışmadır.
Biz teröre karşı sıfır toleranslıydık.”


kılıçdaroğlu, Yılmaz ateş
ÖNCEKİ Kadir Doğulu’dan Diyanet’e sert sözler! SONRAKİ Huysuz Virjin, Seyfi Dursunoğlu'dan acı haber