• USD  32,50
  • EURO  34,69
  • BORSA  9.693,46
  • ALTIN  2.499,53
SON DAKİKA

Yılmaz Özdil: Adliye Muhabiriyken Bile Adliyeye Bu Kadar Gitmemiştim

Yılmaz Özdil: Adliye Muhabiriyken Bile Adliyeye Bu Kadar Gitmemiştim

19 Şubat 2021 17:16

Sözcü gazetesi yazarı Yılmaz Özdil, İstanbul ve Ankara’daki duruşmaları nedeniyle yazılarına bir süre ara verdiğini açıkladı


Özdil’in "Adliye muhabiriyken bile adliyeye bu kadar gitmemiştim" sözleri ise Grup Vitamin’in efsane şarkılarından Dokundur’un "Ben bu kadar kebabı köyde bile yemedim" nakaratını akıllara getirdi.

Sözcü gazetesi yazarı Yılmaz Özdil, bugünkü köşesinde yazılarına birkaç gün ara vereceğini açıkladı.

Hakkında açılan davalar nedeniyle İstanbul ve Ankara’da duruşmalara katılmaz gerektiğini beliren Özdil, buradan bir de serzenişte bulundu. Kendisine açılan davaların çokluğuna vurgu yapan Yılmaz Özdil, adliye muhabirliği dönemine de atıfta bulunarak "Adliye muhabiriyken bile adliyeye bu kadar gitmemiştim" ifadelerini kullandı. Özdil, duruşmalara katılmak üzere bir kaç günü direksiyon başında İstanbul, Ankara, İzmir üçgeninde geçireceğini duyurdu.


Yılmaz Özdil’in serzenişte bulunduğu bu sözleri ise Grup Vitamin’in 1991’de çıkardığı Bol Vitamin albümünden "Dokundur" şarkısını akıllara getirdi.

İstanbul’a taşınan bir köylünün hikayesinin anlatıldığı şarkının dizelerinde her köşe başında kebapçı olduğunu söyleyen köylü "Ben bu kadar kebabı köyde bile yemedim" diyor.

 


Yılmaz Özdil, yazılarına ara verdiğini şu sözlerle duyurdu:

"Karda kışta koronadan yollardayım, İstanbul, Ankara, İzmir üçgeninde duruşmalar var, adliye muhabiriyken bile adliyeye bu kadar gitmemiştim, yakınmayı sevmem ama direksiyonda yazı yazmak zor oluyor, bir iki gün izninizle."


yılmaz özdil, adliye, grup vitamin
ÖNCEKİ İstanbul Havalimanı’nda 1 milyar 45 milyon euroluk kira iptal edildi SONRAKİ HDP'li Gergerlioğlu'nun hapis cezası Yargıtay tarafından onandı