• USD  32,50
  • EURO  34,69
  • BORSA  9.693,46
  • ALTIN  2.499,53
SON DAKİKA

Yılmaz Özdil'den Binali Yıldırım'a Peynir Göndermesi

Yılmaz Özdil'den Binali Yıldırım'a Peynir Göndermesi

24 Mayıs 2021 04:39

Sözcü Gazetesi Yazarı Yılmaz Özdil, önce Türkiye’nin Venezuela’da inşa edeceği cami inşaatı daha sonra da Binali Yıldırım ve Venezuela’dan ithal edilen peynirlerle ilgili paylaşımda bulundu.


Sedat Peker’in Binali Yıldırım’ın oğlu Erkam Yıldırım ile ilgili iddialarının ardından Yılmaz Özdil’den peş peşe dikkat çeken paylaşımlar geldi. Özdil, önce Türkiye’nin Venezuela’da inşa edeceği cami inşaatı daha sonra da Binali Yıldırım ve Venezuela’dan ithal edilen peynirlerle ilgili paylaşımda bulundu.

Sedat Peker’in 7. videosunda ortaya attığı kokain iddiaları Türkiye’nin gündemine oturdu. Eski Başkan Binali Yıldırım’ın oğlu Erkam Yıldırım’ın kokain için Venezuela’ya gittiğini iddia eden Peker’e Binali Yıldırım’dan yalanlama gelmişti.

Sözcü gazetesi yazarı Yılmaz Özdil ise Twitter hesabından birbiri ile bağlantılı dikkat çeken üç mesaj paylaştı.

Özdil, ilk mesajında Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Venezuela Devlet Başkanı Maduro ile görüşmesini paylaştı. Erdoğan, Venezuela’da inşa edilen bir cami inşaatı için yer talebinde bulunmuş ve talebi olumlu karşılanmıştı.

Paylaşımında söz konusu habere yer veren Yılmaz Özdil, “Allah kabul etsin” yazdı.

Özdil, “Binali kalırsa yaşadık, milletin orasına...” ifadelerini kullandı.

Yılmaz Özdil, yaklaşık 2 saat sonra ise Venezuella’dan sıfır gümrük ile ithal edilen peynirleri hatırlattı. Özdil mesajında, “Ben aslında “Erzincan tulumu” seviyorum ama, geçen yıldan beri Venezuela’dan sıfır gümrükle ithal edilen peynir de lezzetlidir herhalde...” ifadelerini kullandı.

2020'nin Ekim ayında Venezuella’dan ithal edilen söz konusu beyaz peynirlerin içine yerleştirilmiş 108 paket kokain ele geçirilmişti.

Öte yandan Özdil'in, Binali Yıldırım'ın memleketi olan "Erzincan tulumu" ifadesini tırnak içine alması da dikkat çekti.


ÖNCEKİ İstanbul'da 4 bine yakın işyeri kapandı SONRAKİ Sedat Peker'in 7'nci Videosunu İzleyenlerin sayısı Belli Oldu