• USD  32,57
  • EURO  34,94
  • BORSA  9.779,70
  • ALTIN  2.431,97
SON DAKİKA

Zerrin Özer'den çok konuşulacak sözler

Zerrin Özer'den çok konuşulacak sözler

31 Mart 2018 11:46

Türk Pop’u denince ilk akla gelen isimlerden Zerrin Özer 26 kilo verdi ve yeni single’ı ‘Beni Tanıma’ ile döndü. Tartışma yaratacak iddialarla karşınızda.


Türk Pop’u denince ilk akla gelen isimlerden Zerrin Özer 26 kilo verdi ve yeni single’ı ‘Beni Tanıma’ ile döndü. Posta gazetesine iddialı bir röportaj verdi.

Zerrin Özer diyor ki:Türk erkeklerinin yarısı biseksüel; toplum baskısından itiraf edemiyorlar. - Kız çocuğu evlenirken bakire olmalı. - Türkiye’de son derece özgür hissediyorum. - Ben devlet sanatçısıyım. TRT’de program da yaparım, Erdoğan’ı da severim. Kime ne!

* Omuriliğimden iki yanlış ameliyat geçirdim ve uzun süre tekerlekli sandalyeye mahkum oldum. Şarkılarımı söyledim, işimi yaptım ama zordu. Şükür şimdi iyiyim. 26 kilo verdim.

Tecavüz gibi ağır bir travma yaşadım. Bu yüzden bekaret içimde kalan bir ukde oldu. Belki tecavüze uğramasaydım bekarete böyle bir anlam yüklemeyecektim.

Kız çocuğunuz olsa onun da evlenene kadar bakire olmasını isterdim. Yani ben aşırı rahatlığı, saygısızlığı sevmiyorum. Şimdiki insanların modernlik anlayışını benimsemiyorum. Saygı, edep kalmadı artık.


ameliyat, tecavüz, kız, modern, zerrin özer, bekaret
ÖNCEKİ Facebook'da daha büyük skandal çıktı SONRAKİ Hülya Koçyiğit'in damadı ihya oldu