• USD  32,59
  • EURO  34,84
  • BORSA  9.623,59
  • ALTIN  2.495,60
SON DAKİKA
APO Bey (!)

Müşerref Seçkin muserrefseckin@gmail.com

APO Bey (!)

15 Şubat 2018 12:20

Teröristbaşı Öcalan yakalanalı tam 19 yıl olmuş. O beklenmedik günde haberci olarak yaşadığım heyecan aklıma geldi...


Dile kolay tam 19 yıl olmuş.

Reha Muhtar yönetimindeki Show Haber'in Ankara Haber müdürüyüm. Ankara çok hareketli günler yaşıyor. Cezaevi isyanları vesaire..

Hiç beklenmedik şey ise, Öcalan'în yakalanıp Türkiye'ye getirilmiş olması.

Sabah, önemli görevde olan bir yakınımdan telefon geldi."Şu Yunanistan'daki büyük kaçak var ya, Afrika'da paketlenip Türkiye'ye geliyor. Yolda şu an" diye.. Şaka yapmadığını bildiğim biri. Başbakanlıktaki kaynaklarım da hareketliliği doğrulayınca heyecandan elim ayağım dolaştı.

İstanbul'daki haber müdürümüz Bülent Çöltekin. Ona söyleyince o da heyecanlandı ama bir sorun var. Genel yayın yönetmenimiz Reha Muhtar. Gece geç saatlere kadar süren bir program yapmış ve evde uyuyor. Kimse de onu uyandırmaya cesaret edemiyor. Görev bana verildi. E haber de benim ya...

Elim ayağım titreyerek telefonu çevirdim. Haber nedeniyle çok heyecanlıyım. Telefonu müthiş bir homurtuyla açan Reha'ya sesim zor çıktı. Öyle sert ve uyandırılmaktan kızmış bir şekilde " konuşsana kızım" diye çıkışıyordu ki. Reha Bey ile Apo kombinasyonunu karıştırarak " Apo Bey yakalandı Türkiye'ye geliyor" demişim. O da ne saçmalıyorsun deyip telefonu kapattı.

Allahtan Bülent Çöltekin bana güvendi ve altyazılar geçirerek haberi verdi Türkiye böylece ilk olarak bu önemli haberi Show TV'den duydu..