• USD  32,61
  • EURO  34,85
  • BORSA  9.524,59
  • ALTIN  2.513,68
SON DAKİKA
Ekmelettin İhsanoğlu vakası

Müşerref Seçkin muserrefseckin@gmail.com

Ekmelettin İhsanoğlu vakası

30 Ocak 2018 16:16

MHP Milletvekili ve CHP_MHP'nin ortak Cumhurbaşkanı adayı Ekmelettin İhsanoğlu adının "Ekmelettin İhsanoğlu Vakası" olarak kullanılmasından şikayetçi. Muharrem İnce özür dilemesine rağmen hala aynı sözü kullanıyormuş....


Sömestre tatilin ardından çalışmaya başlayan TBMM'de gündem klasik...Gruplarda liderlerin atışmaları ve bildik genel kurul konuşmaları.

Ana muhalefette ise farklı bir gündem var. Bu hafta sonu yapılacak olan Kurultay'da genel başkan adayları ve parti yönetimine girme telaşı.

MHP Milletvekili Ekmelettin İhsanoğlu ile kuliste küçük bir sohbete denk geldik. Ekmelettin İhsanoğlu adının CHP'de parti içi muhalefet yapanlarca Ekmelettin Vakası" diye adlandıırılmasına çok tepkili. " Bu çok ayıp diyor. . Ben zorla mı aday yaptım kendimi. Onlar istediler aday oldum."

İhsanoğlu özellkle Muharrem İnce'ye kızgın. Ekmelettin vakası sözcüğünü hep o kullanıyormuş. Bir kez konuşmuş Ekmelettin Bey Muharrem İnce ile. Özür dilemiş ve bir daha kullanmayacağını söylemiş. Özür dilemesine rağmen hala kullanıyor Kılıçdaroğlu'nu eleştirmek için diyor. Çok ayıp bu diye ekliyor.

"Ne demek Ekmelettin vakası ? Ben yüzde 38 buçuk oy aldım.  Kazanan aday yüzde 40. Az bir başarı mıdır bu ? 

İhsanoğlu'nun tepkisinin sertliğine bakılırsa yeniden Ekmelettin Vakası sözü çıkarsa birilerinin ağzından mahkeme yolları gözükecek...