• USD  32,60
  • EURO  34,79
  • BORSA  9.467,86
  • ALTIN  2.495,67
SON DAKİKA
POLİTİKA
Son anket CHP'yi üzecek

Son anket CHP'yi üzecek

Cumhur İttifakı’nın yüzde 43’ün altına düştüğünü söyleyen Can Selçuki, düşüşte ekonomik krizin eylül ayında daha fazla hissedilmesinin etkili olduğunu söyledi.

Saray yeni ortak mı arıyor?

Saray yeni ortak mı arıyor?

Yeni dönemde seçim sistemi değişikliğinin gündeme geleceğini ifade eden Hürriyet yazarı Yalçın Bayer, MHP'nin oylarının yüzde 6 veya 7'ye inmesi durumunda dışlanacağını ve yeni partilere kapı açılacağını belirtti.

Kılıçdaroğlu: Mümin sarayda oturmaz!

Kılıçdaroğlu: Mümin sarayda oturmaz!

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ve DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan'dan, ekonomik sıkıntılar yaşayanlar için "Müminin görevi varlıkta şımarmamak, yoklukta sabretmektir" diyen Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a sert yanıt...

Berat Albayrak sembolik Başkan mı olacak?

Berat Albayrak sembolik Başkan mı olacak?

AKP önümüzdeki ay, iktidardaki 18. yılını dolduracak. Gazeteci-yazar Murat Yetkin, AKP'nin açılımı üzerinden 18 yıllık süreçte adalet, kalkınma ve parti (siyaset) başlıklarını ele aldı.

Akşener İYİ Parti'deki krizi Parti içi demokrasi olarak yorumladı

Akşener: Parti içi demokrasi...

Genel Başkan Meral Akşener’in yakın çevresine “Bu bir kayıp değil, kazanımdır. Parti içi demokrasidir. AKP iktidarıyla Türkiye bu gerçeği unuttu” sözleriyle yorumladığı öğrenildi.

Emin Çölaşan AKP'nin 3 Y'sini hatırlattı

Emin Çölaşan AKP'nin 3 Y'sini hatırlattı

Sözcü Gazetesi yazarı Emin Çölaşan AKP'nin iktidara gelmeden önce kullandığı 3Y sloganını hatırlattı.

Fatih Altaylı'dan Bülent Arınç için şok iddia :AK Partinin vicdanını tanıyın....

Fatih Altaylı'dan Bülent Arınç için şok iddia

Habertürk yazarı Fatih Altaylı, Cumhurbaşkanlığı Yüksek Disiplin Kurulu Üyesi ve eski TBMM Başkanı AKP'li Bülent Arınç'ın başhakemlik yaptığı davada son dakika değişen tavrı ile kazanan firmanın yönetimine girdiğini yazdı.

CHP'li Özel: Ara seçime evet!

CHP'li Özel: Ara seçime evet!

Ara seçim için yeterli sayıya ulaşılması adına HDP'den 8 istifanın gelebileceği ileri sürülürken, CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel, olası istifa adımına ilişkin 'tam kadro evet deriz' açıklamasında Bulundu

Mansur Yavaş Berat Albayrak'in önüne geçti

Mansur Yavaş Berat Albayrak'in önüne geçti

MetroPOLL Araştırma şirketinin yaptığı son ankete göre, Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak’a olan güven yüzde 4,9’da kaldı.Mansur Yavaş'a olan güven ise Albayrak'ı geçti.

Perinçek açıkladı: HDP kapatılacak....

Perinçek açıkladı: HDP kapatılacak....

Vatan Partisi Genel Başkanı Doğu Perinçek katıldığı bir televizyon programında Kobani olaylarıyla ilgili söz alarak HDP’nin kapatılacağını öne sürdü.

MHP'li Yalçın'dan Dr. Çilingiroğlu'na:Dilini kökünden koparırız.....

MHP'li Yalçın'dan Dr. Çilingiroğlu'na:Dilini kökün...

MHP Genel Başkan Yardımcısı Semih Yalçın, Halk TV'de yayınlanan bir programda konuşan Prof. Dr. Mehmet Çilingiroğlu'nu Devlet Bahçeli'ye saldırdığını iddia ederek hedef aldı

İYİ Parti'de kazan kaynıyor!

İYİ Parti'de kazan kaynıyor!

İYİ Parti’de Koray Aydın’ın yeniden teşkilat işlerinden sorumlu başkan olarak başkanlık divanında görev almasına tepki gösteren 10 milletvekili, partinin yeni yasama yılının ilk grup toplantısına katılmadı.

Muharrem İnce'den dikkat çeken CHP açıklaması

Muharrem İnce'den dikkat çeken CHP açıklaması

CHP'li Muharrem İnce, 'Memleket Hareketi' kapsamında geldiği Hatay'da, kent ziyaretlerinde CHP il başkanlıklarını neden ziyaret etmediğini açıkladı.

Kılıçdaroğlu:Hedefleri millet ittifakını bozmak...

Kılıçdaroğlu:Hedefleri millet ittifakını bozmak...

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, dün Meclis'te yeni yasama yılına ilişkin milletvekilleriyle gerçekleştirdiği değerlendirme toplantısında 6 yıl sonra başlatılan 'Kobani eylemleri' soruşturmasıyla ilgili tutuklamaları eleştirdi.

Akşener'den Bahçeli'ye : Suni gündemleri fısıldayan adam...

Akşener'den Bahçeli'ye : Suni gündemleri fısıldaya...

Partisinin grup toplantısında konuşan İYİ Parti lideri Akşener, Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak'ın açıkladığı 'Yeni Ekonomi Programı'nı, "Damat Bakan pembe tablolarla millete yeni masallar anlattı" ifadesiyle eleştirdi.

Bahçeli TTB'nin peşini bırakmıyor: Kapatılsın....

Bahçeli TTB'nin peşini bırakmıyor: Kapatılsın....

Partisinin grup toplantısında konuşan MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli Türk Tabipleri Birliği kapatılsın sözlerini yineledi.

HDP'li Sancar: Muhalefetle ön şartsız diyaloga hazırız

HDP'li Sancar: Muhalefetle ön şartsız diyaloga haz...

HDP Eş Genel Başkanı Mithat Sancar, "Gidişatı değiştirmenin tek yolu geniş bir demokrasi ittifakıdır. Bizim önümüzdeki dönem yeni mücadele programının önemli bir başlığı tüm muhalefet liderleriyle görüşmek" dedi.

Eski AKP'li Başkan'dan özür geldi

Eski AKP'li Başkan'dan özür geldi

AKP’nin 3 dönem milletvekilliğini, MKYK üyeliğini ve Genel Başkan Yardımcılığını yapmış olan Gelecek Partisi Genel Başkan Yardımcısı Selçuk Özdağ, bu kez Amasya 1. Olağan Kongresi’nde çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Yılmaz Özdil:HDP operasyonu erken seçim hazırlığı

Yılmaz Özdil:HDP operasyonu erken seçim hazırlığı

Yılmaz Özdil, Kobani soruşturması kapsamında HDP’li 17 siyasetçinin tutuklanmasının, AKP’nin erken seçim hazırlığının bir parçası olduğunu belirtti.

Mansur Yavaş'ı tehdit eden vekilin kombini gündem oldu

Mansur Yavaş'ı tehdit eden vekilin kombini gündem...

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş'a Ezer geçeriz, bunu böyle bil tehdidinde bulunan MHP Kayseri Milletvekili Baki Ersoy'un, twitter paylaşımında üstündeki 12 bin liralık Prada eşofman ve 7 bin liralık gözlükle görünmesi sosyal medyada gündem Oldu.