SEB Koleji'ne yönelik maaşların ödenmediği. Ayrıca eğitimde aksama yaşandığı iddialarına okul sahibi Mustafa Bayar Odatv'ye konuştu. İstanbul'un Yenibosna semtinde faaliyet gösteren SEB Kolej i hakkında ortaya atılan iddialar eğitim camiasında geniş yankı uyandırdı.

Eleştirilerin hedefindeki okul sahibi Mustafa Bayar sessizliğini bozdu. İlk bilgilerde Veliler ve bazı eski çalışanlar vurgusu öne çıktı.

Hakkındaki tüm iddialara tek tek yanıt veren Bayar. Buna paralel olarak gelecek yıl için ödeme yapan velilere plan sunacaklarını dile getirdi.

"Kimsenin hakkını üzerimde bırakmadan borçlarımı ödeyip herkesle helalleşmek istiyorum" dedi. Ayrıca hakkında ortaya atılan "dolandırıcılık" ve "saadet zinciri" iddialarını da reddetti.

Veliler de ertesi sabah haklı olarak okula gelip bizden hesap sorardı. İlk bilgilerde bu okulun hiçbir zaman elektriği vurgusu öne çıktı.

Böyle bir durum asla yaşanmamıştır. Okuldaki işleyişe gelirsek Milli Eğitim Bakanlığı maarif müfettişleri her gün buradalar ve denetim yapıyorlar.