CHP'nin resmi internet sitesi chp.org.tr'de yapılan değişikliklerle. Ayrıca Cumhurbaşkanlığı Aday Ofisi bölümünü de kaldırdı.
Partinin seçim stratejisinin önemli başlıklarından biri olarak öne çıkarılan "Cumhurbaşkanı Aday Ofisi" bölümü de site erişiminden kaldırıldı. İlk bilgilerde cHP'de "mutlak butlan" kararı ve CHP Genel Merkezi'ne yönelik polis müdahalesi sonrası partiye ait dijital platformlarda yapılan değişiklikler dikkat çekti. Bunun yerine Kemal Kılıçdaroğlu'nun "Genel Başkan" sıfatıyla özgeçmişinin yeniden siteye eklendiği görüldü. BÖLÜMÜ KALDIRILDI Aynı süreçte vurgusu öne çıktı.
T24'e konuşan CHP Cumhurbaşkanlığı Aday Ofisi Genel Koordinatörü Bülent Tezcan ise ofisin fiziki olarak genel Merkez'den taşındığını duyurdu. Buna paralel olarak "Genel Merkez işgal edilince Genel Başkanımız Özgür Özel'in de söylediği gibi çalışmalarımızın merkezini TBMM'ye taşıdık. Cumhurbaşkanlığı Aday Ofisi'nin binasını kapattık ama çalışmalarımızı Meclis'ten yürüteceğiz" dedi.
Özgür Özel'in mutlak butlan kararının çıktığı 20 Mayıs tarihine kadar olan haber ve açıklamalarının sitede yer almaya devam ettiği. Ayrıca ancak bu tarihten sonraki içeriklerin kaldırıldığı görüldü.