• USD  32,50
  • EURO  34,69
  • BORSA  9.693,46
  • ALTIN  2.499,53
SON DAKİKA

45 yaşındaki temizlik görevlisi kadın boğazı kesilerek öldürüldü...

45 yaşındaki temizlik görevlisi kadın boğazı kesilerek öldürüldü...

12 Aralık 2019 12:21

Bayburt'ta bir kadın, henüz belirlenemeyen nedenle bir saldırganın bıçaklı saldırısına uğradı. Boğazı kesilen kadın yaşamını yitirdi. 45 yaşındaki kadının ölümü, geçtiğimiz ekim ayında yaşamını yitiren ve tüm Türkiye'yi yasa boğan Emine Bulut'u anımsattı.


Vali Nihat Üçyıldız Caddesi'ndeki Kanser Erken Teşhis Tarama ve Eğitim Merkezi'ne (KETEM) giden R.Ç. (34), henüz bilinmeyen nedenden dolayı temizlik görevlisi Zehra Erdemir'i (45) boğazından vücudunun çeşitli yerlerinden bıçakladı.

Buradan kaçarak Bayburt Üniversitesi Dede Korkut Külliyesi'ne gelen R.Ç, Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu'nda çalışan Süleyman Alan'ı da (47) vücudunun çeşitli yerlerinden bıçaklayarak yaraladı.

SALDIRGAN YAKALANDI

Üniversitenin güvenlik görevlilerince yakalanan R.Ç, polis ekiplerine teslim edildi.

Bayburt Devlet Hastanesine kaldırılan yaralılardan Zehra Erdemir, yapılan müdahalelere rağmen hayatını kaybetti. Süleyman Alan'ın tedavisi sürüyor.

EMİNE BULUT'U ANIMSATTI

45 yaşındaki kadının boğazından bıçaklanarak öldürülmesi, ekim ayında eski kocası Fedai Baran tarafından öldürülen Emine Bulut'u anımsattı. Emine Bulut da Zehra Erdemir gibi erkek şiddetine maruz kalmış ve boğazı kesilerek vahşice öldürülmüştü.


cinayet, Bayburt Üniversitesi
ÖNCEKİ Fransız basınından PSG-Galatasaray maç yorumları... SONRAKİ Gökçek dönemindeki usulsüzlüklerin bir yenisi daha ortaya çıktı: Halkın parasıyla masör tutmuş