• USD  32,37
  • EURO  34,95
  • BORSA  9.079,97
  • ALTIN  2.325,11
SON DAKİKA

AKP'li Göksu'dan flaş İstanbul seçim açıklaması

AKP'li Göksu'dan flaş İstanbul seçim açıklaması

15 Mayıs 2019 08:36

Esenler Belediye Başkanı ve AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediyesi Meclis Grup Başkanvekili Mehmet Tevfik Göksu, " Ak partili kırgın Yüzde 1,5 seçmen ,şimdi o sessiz protesto yapanlar Allah'ın izniyle gelip AK Parti'ye oy verecek." dedi.


İstanbul’daki AK Partili İlçe Belediye Başkanları arasında yüzde 66.35 oranıyla en fazla oyu alan Esenler Belediye Başkanı ve AK Parti İBB Meclis Grup Başkanvekili Mehmet Tevfik Göksu Habertürk'te katıldığı programda önemli açıklamalarda bulundu.


"İlk kez burada açıklıyorum" diyen Göksu, İstanbul seçimlerinde AK Partili olup da sandığa gitmeyen yüzde 1,5-2 oranındaki seçmenin neden oy kullanmadığını anlattı...

Burada yaklaşık yüzde 2-3 arasında her zaman gidip de bu kez sandığa gitmeyenler var. Bunlar büyük oranda AK Partili. Bu AK Partililer içerisinde İstanbul'da yaklaşık 255 bin seçmen Anadolu'ya muhtarlık oyları için gitti. Onlar zaten sandık seçmen listesinde yok. Bir kısmı da 'amcaoğlu muhtar oluyor hayırlı olsun' demeye gitti, bu da yüzde 1'e tekabül ediyor. Yüzde 1,5 seçmenin kırgınlıkları var. Mültecilere, asgari ücrete sitem etti. Sitem etti ama kırılganlık değil. Gidip de CHP'ye oy vermeyi kendisine yakıştıramadı. Hiç olmazsa sessiz protesto yapayım dedi. Şimdi o sessiz protesto yapanlar Allah'ın izniyle gelip AK Parti'ye oy verecek.


chp, ak parti, istanbul, tevfik goksu
ÖNCEKİ 13 İle yeni atama ! SONRAKİ Yaz tatili süresi kısalıyor