• USD  32,51
  • EURO  34,94
  • BORSA  9.791,72
  • ALTIN  2.434,94
SON DAKİKA

Akşener: Garip Bir Ruh Haliyle Karşı karşıyayız

Akşener: Garip Bir Ruh Haliyle Karşı karşıyayız

07 Temmuz 2021 10:57

Akşener'den Erdoğan'a: Sabah söylediğini akşam yalanlayan, 11 maaşlı kifayetsiz danışmanlarının elinde adeta oyuncak olan garip bir ruh haliyle karşı karşıyayız


Akşener'in açıklamalarından öne çıkanlar şöyle:


 
"Milletimizin iktidarı denetleme görevi verdiği bizler bu görevi layıkıyla yerine getirmeye çalışıyoruz. Gençlerimizin sorunlarından işsiz vatandaşlarımıza, çiftçilerimizden emeklilerimize herkese kadar her bir vatandaşımızın iktidar karşısında hakkını hukukunu savunmaya, milletimizin gerçeklerini iktidara göstermeye çalışıyoruz. Son dönemde bu sorunlara Sayın Erdoğan'ın ruh hali de eklenmiş bulunuyor. Sabah söylediğini akşam yalanlayan, 11 maaşlı kifayetsiz danışmanlarının elinde adeta oyuncak olan, ülkemizi de her fırsatta uluslararası mecrada mahcup eden bir garip ruh haliyle karşı karşıyayız. Son yansımasını aşı meselesinde yaşadık. Bu defa da çıktık aziz milletimizin gözünün içine baka baka Avrupa ülkelerinde Koronavirüs aşıları ücretli dedi. Sayın Erdoğan düştüğü gülünç durumdan hiç utanmadı. "

"Sayın Erdoğan aslında vatandaşına kim parayla satıyorsun iliyor muşu? Sen sen! Hem de bunu aklınca çaktırmadan yapıyorsun. Tahsilata insanlarımız 2. Doz aşısını olmadan başlıyorsun. Önce doğalgaza ardından elektriğe zam yaptın. Pandemi döneminde doğal ihtiyaçlara senden başka zam yapan hükümet başkanı var mı? Bir etrafına bak, bak da utan!"

"Biri bana partili Cumhurbaşkanlığı sistemi nedir diye sorsa zamdır, milletini yoksulluğa mahkum etmektir derim."

"Milletimiz porsiyonlarını küçültmek zorunda. Bu arkadaş yeni sarayında sefa sürebilir, her gün 8.6 milyon lira saraya para harcayabilir."

"Erdoğan kendi nefsinde yaşamadığını milletimizin yapmasını istiyor."

"Erdoğan’ın yerinde olsam bizimle konuşanların ne dediğini dikkatle kendim incelerim. Ve durumun kendileri açısından ne kadar vahim olduğunu görürüm."

 


 
Ayrıntılar gelecek...


ÖNCEKİ Yılmaz Özdil Sedat Peker'in Hedefindeki İsmi Yazdı SONRAKİ CHP'nin Cumhurbaşkanı adayını ilan etti!