• USD  32,37
  • EURO  34,96
  • BORSA  9.125,29
  • ALTIN  2.325,57
SON DAKİKA

Akşener: Tıpış tıpış gidiyorlar

Akşener: Tıpış tıpış gidiyorlar

23 Ocak 2021 05:23

Akşener, Partili Cumhurbaşkanlığı sistemi ile ilgili yaptıkları tüm uyarılarda haklı çıktıklarını belirtti.


ürkiye'nin çaresiz ve sorunlarının çözümsüz olmadığını ifade eden Akşener, "Türkiye Ak Parti’nin çapsız kadrolarına, vizyonsuz zihniyetine mahkum değil. Kimse endişe etmesin. Biz varız. Milletimiz sandıkta yetkiyi verir, biz de memleketimizi hak ettiği yere hızla getiririz." dedi.

Akşener, Erdoğan'ın dış politikada yörüngesini yitirdiğini belirterek, "Dış politikasını, iç politik kaygılarla, mevcut iktidar mensuplarının şahsi ikballerine bağlamış, ve ikbal kaygılarını da devletin beka sorunuymuş gibi sunar hale gelmiştir." şeklinde konuştu.

"Gerekli görüldüğü taktirde ülke savunmamız için her adımı atabilir, her masaya oturabiliriz." diyen Akşener, Türkiye'nin Doğu Akdeniz'de haklı olduğunu, ancak haklı olunduğu kadar da akılcı olunması gerektiğini ifade etti.


Akşener, Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi'ne yönelik de eleştirilerde bulunarak, bu sistemin sürmesi halinde yandaş kayırmanın, haksızlığın, hukuksuzluğun yolsuzluğun, yoksulluğun, yasakların ve milletimizin çilesinin süreceğini ifade etti.

"Partili Cumhurbaşkanlığı Sistemi’ne dair yaptığımız tüm uyarılarda haklı çıktık." diyen Akşener,"  İyileştirilmiş ve Güçlendirilmiş Parlamenter Sistem, içeride ve dışarıda güveni sağlayacak, şeffaf ve hesap verebilir bir yönetim demektir.

İyileştirilmiş ve Güçlendirilmiş Parlamenter Sistem, zenginliğin, huzurun ve refahın kapısını aralamak demektir. İyileştirlmiş ve Güçlendirilmiş Parlamenter Sistem, Adil bir düzen, demokrasi ve hukukun üstünlüğünün tesis edildiği, konuşan Türkiye demektir." şeklinde konuştu.

Akşener'in açıklamalarından öne çıkanlar şu şekilde;

Aziz Milletim;

Sizleri sevgi ve saygıyla selamlıyorum.




meral akşener, erdoğan, youtube, iyi parti
ÖNCEKİ Usta Televizyoncu hayatını haybetti SONRAKİ Bankacının itirafları ortalığı karıştırdı