• USD  32,44
  • EURO  34,74
  • BORSA  9.915,62
  • ALTIN  2.438,67
SON DAKİKA

Avlu'da nefes kesen final !

Avlu'da nefes kesen final !

31 Mayıs 2019 07:25

Avlu dizisi 44. ve sezon finali bölümüyle ekrana geldi. Avlu sezon finalinde sürpriz gelişmeler yaşandı.


Başrollerini Demet Evgar, Nursel Köse, Nergis Öztürk ve Ceren Moray'ın paylaştığı Avlu'nun final bölümünde, cezaevinde çıkan isyanda Deniz ve Kudret arasında büyük bir kavga yaşandı. Deniz, Kudret'i üst kattan aşağıya attı. Kanlar içinde kalan Kudret'in öldüğü söylendi. Deniz ve Azra ise finalde kazdıkları tünelle cezaevinden kaçtılar.

Star TV'nin sevilen dizisi Avlu, 30 Mayıs Perşembe akşamı ekrana gelen 44. son bölümüyle sezon finali yaptı. Ekim ayına kadar ekrana ara verecek olan Avlu'nun son bölümü adeta nefesleri kesti.


Avlu son bölümde firar hazırlığında olan Deniz, Kudret'ten intikamını almadan gitmedi. Cezaevinde çıkan isyanda ortalık karıştı. Kudret isyanda gardiyanları rehin aldı. Ancak Deniz'in hamlesiyle ortalık bir anda savaş alanına döndü. Kudret ve Deniz birbirine girdi. Kudret’i iyice hırpalayan Deniz onu üst kattan aşağıya attı. Deniz, Kudret’in öldüğünü haber verdi.

 
Final sahnesinde ise Deniz ve Azra kazdıkları tünelden dışarı çıktılar. Cezaevinden firar eden Deniz ve Azra'nın ne yapacağı ise yeni sezonda belli olacak.

 


deniz, Star, tünel, sezon, avlu
ÖNCEKİ Birce Akalay: Geçti,gitti... SONRAKİ THY'den son gün uyarısı