• USD  32,34
  • EURO  35,19
  • BORSA  8.718,11
  • ALTIN  2.247,37
SON DAKİKA

Belediyenin dijital tüm kayıtları kopyalanıyor

Belediyenin dijital tüm kayıtları kopyalanıyor

19 Nisan 2019 08:18

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu ayağının tozuyla Teftiş Kurulu Başkanlığı’na verdiği talimatla belediye bünyesindeki 2 müfettiş ve belediye içinden veya dışından belirlenecek 3 uzman dahil edilerek 5 kişilik heyetle tüm kayıtların elektronik olarak kopyalanmasını istedi


İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu, mesaisinin ilk gününde belediye ve bağlı kuruluşların elektronik veri tabanının kopyalanması talimatı verdi.

İmamoğlu, sabah saatlerinde Saraçhane'deki merkez binaya gelerek, mesaisine başladı. İmamoğlu ayağının tozuyla Teftiş Kurulu Başkanlığı’na verdiği talimatla belediye bünyesindeki 2 müfettiş ve belediye içinden veya dışından belirlenecek 3 uzman dahil edilerek 5 kişilik heyetle tüm kayıtların elektronik olarak kopyalanmasını istedi.

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun Teftiş Kurulu Başkanlığı'na gönderdiği yazılı talimatta şu ifade yer aldı:

“Belediyemiz Müfettişlerinden Emine Sema Ballı ve Kaya Albayrak Belediyemiz çalışanlarından ve/veya dışarıdan belirlenecek üç uzman ile Belediyemiz ve bağlı kuruluşlarının elektronik veri tabanı ve altyapılarında her türlü inceleme ve araştırmayı yapmaya ve veri tabanı ve altyapıyı kopyalamaya yetkilendirilmiştir. Gereğini rica ederim.”

 


ibb, ekrem imamoğlu, teftiş kurulu, sema ballı, teftiş
ÖNCEKİ Turizmcilerin istediği oldu, Bayram tatili 9 gün SONRAKİ İznik'te 7 defineci mağarada mahsur kaldı, ekipler seferber oldu!