• USD  32,57
  • EURO  34,98
  • BORSA  9.722,09
  • ALTIN  2.428,19
SON DAKİKA

Beşiktaş'ın yıldızına büyük şok

Beşiktaş'ın yıldızına büyük şok

05 Ağustos 2017 10:59

Spor Toto Süper Lig'in son şampiyonu Beşiktaş'ta, Turkcell Süper Kupa öncesi büyük şok yaşanıyor.


şiktaş'ta lisansı henüz çıkmayan Anderson Talisca, Konyaspor ile oynanacak olan Süper Kupa karşılaşmasında yer alamayacak.

Süper Kupa mücadelesin öncesinde Beşiktaş'a kötü haber... Siyah-Beyazlı ekibin Brezilyalı futbolcusu Anderson Talisca'nın lisansı yetiştirilemedi.

Anderson Talisca, Atiker Konyaspor ile oynanacak olan maçta forma giyemeyecek.

"BENFICA, TALISCA'YI GERİ ÇAĞIRDI"

Benfica'nın Talisca'nın kiralık süresinin uzatılması için ödemesi gereken 2 milyon Euro'yu alamadığını gerekçe göstererek lisans için gereken evrakları Beşiktaş'a göndermediği ortaya çıktı.Portekiz kulübü, olayı Fifa ve Uefa nezdinde hukuki mercilere taşıyacağını söyleyen Siyah Beyazlıları 'bu gün gönderiyoruz, yarın gönderiyoruz, Talisca Brezilya'dan geç döndü imza alamadık' gibi gerekçelerle oyalayınca lisans çıkartılamayan Talisca Konyaspor maçı kadrosundan çıkartıldı.

Beşiktaş, Benfica'nın bu tutumunu devam ettirmesi halinde yarın geçici lisans çıkartmak için Uefa'ya başvuracağı öğrenildi.Bu arada Benfica'nın Talisca için 25 milyon Euro'lara varan teklifler aldığı ve oyuncuyu satmak için oyalama taktiği yaparak geri çağırdığı da iddialar arasında.

TALISCA'DAN AÇIKLAMA

Anderson Talisca, Benfica'nın kendisi geri çağırdığına dair habelerin çıkması üzerine sosyal medya hesabından paylaşımda bulundu. Talisca'nın paylaşımında, "Ne kadar büyük olursa olsun, üstesinden gelinemeyecek hiçbir engel yoktur" ifadeleri yer aldı.


süper kupa, benfica, Talisca, iok, nderson
ÖNCEKİ Ege yeniden sallandı SONRAKİ Kaçak akaryakıt tesisine baskın: 13 gözaltı