• USD  32,32
  • EURO  35,14
  • BORSA  9.058,30
  • ALTIN  2.295,47
SON DAKİKA

Beyonce'den ırkçılık karşıtı çagrı

Beyonce'den ırkçılık karşıtı çagrı

28 Haziran 2020 10:30

BET Ödülleri’nde aldı ödülü ırkçılık karşıtı protestolara adayan ünlü yıldız Beyoncé, “Hayatımız buna bağlıymış gibi oy vermeliyiz, çünkü zaten buna bağlı” çağrısında bulundu.


Müzik, sinema ve spor alanında siyahların onurlandırıldığı Black Entertainment Television (BET) Ödülleri, dün akşam sanal ortamda yapılan törenle sahiplerini buldu. Ödül alan ve verenlerin görüntülü bağlantıyla katıldığı yayında, ırkçılık karşıtı konuşmalar ve Black Lives Matter (Siyahların Hayatı Önemlidir) hareketine destek mesajları öne çıktı.

Törende ünlü yıldız Beyoncé, İnsancıllık Ödülü'ne layık görüldü. Ödülü ABD'nin eski First Lady'si Michelle Obama'dan alan Beyoncé, kasım ayındaki başkanlık seçimlerine işaret ederek, hayranlarına oy verme çağrısında bulundu.

Ödülünü, ABD’nin dört bir yanında ırkçılık karşıtı protestolarına devam eden eylemcilere adayan Beyoncé, şu ifadeleri kullandı; “Sesiniz duyuldu ve bizden önceki nesillere verdikleri mücadelenin boşa gitmediğini gösterdiniz. Şimdi gerçek gücümüzü göstermek için yapmamız gereken bir şey daha var ve bu da oy vermek. Sizi harekete geçmeye, değişmeye, ırkçı ve eşitsiz sistemi parçalamaya çağırıyorum. Hayatımız buna bağlıymış gibi oy vermeliyiz, çünkü zaten buna bağlı."


beyonce, Siyah, ırkcı
ÖNCEKİ 15 Temmuz paraları nasıl eridi SONRAKİ BJK yöneticisine damat dediği için soruşturma açıldı