• USD  32,59
  • EURO  34,85
  • BORSA  9.670,02
  • ALTIN  2.494,38
SON DAKİKA

Bir daha AKP’ye oy vermek mi? Tövbeler olsun...

Bir daha AKP’ye oy vermek mi? Tövbeler olsun...

23 Ocak 2020 20:56

AKP'ye oy verdiğini söyleyen kaynak ustası, doğalgazı kapattım, soba kurdum. Bunlar hiç olmazsa dindar diye destek veriyorduk, dindarlık bunlardan uzakmış, yanılmışız.


gunlukbakis.com'un haberine göre;

Ankara da kızılay yönüne gitmek üzere batıkent ten metroya bindim. Hava beklendiği gibi soğuk değil. Bir durak sonra yanında küçük oğluyla birlikte bir adam yanımızdaki boş koltuğa oturdu. Oğlu karşı tarafta olan koltuğa oturmak üzereydi ki adam çocuğu uyardı.

”  Gel kucağıma otur oğlum, oraya amcalar otursun sen gençsin”.

Adamın davranışı çok hoşuma gitti. Çocuk üzerinden başladığımız sohbet 30 dakikalık yol boyunca sürdü.

Ankara kazan lı olduğunu söyledi. Kaynak ustasıymış. 4 çocuğu olduğunu, en küçüklerinin de yanındaki olduğunu, onun da 5. sınıfa gittiğini anlattı. 4 çocuk çok değil mi diye sordum. Evet aslına bakarsan çok. Yetiştiremiyorum dedi. Aslında oldukça dertliymiş.

Henüz ben ikinci bir cümleyi kurmadan anlatmaya başladı.

Diğer 3 ü kız çocuğuymuş. En büyükleri üniversitede okuyormuş. Hacettepe fizyoterapi bölümünde. Bu ülkede okuyanlara değer verilmiyor dedi. Kızım okulu eğer iyi bir ortalamayla bitirirse yurt dışında bir okula başvuracağız. En azından kendisini kurtarsın, burada kalırsa hiç bir şey olmaz diyerek devam etti.

Ben dedi kaynak ustasıyım, 2.500 lira maaşla çalışıyorum. Yuttuğumuz kaynak tozundan ciğerlerimiz bitiyor. Bizim yaptığımız işe değer verilmiyor. Bize amele gözüyle bakıyorlar, usta değil. Bu maaşla nasıl geçinirsin, çocukların ihtiyaçlarını nasıl karşılarsın. Önceki seçimlerde ne yalan söyleyeyim hep AKP ye oy verdim. Senin siyasi görüşün nedir bilmiyorum ama, evimde 4 oy var, bundan sonra AKP ye bizden oy çıkmaz. İnsanları perişan ettiler. Kendileri bir eli yağda, bir eli balda yaşıyorlar ya, herkesi kendileri gibi sanıyorlar. Doğalgazı kapattım, soba kurdum eve. Bunlar hiç olmazsa dindar diye destek veriyorduk, dindarlık bunlardan uzakmış. Yanılmışız. Türk demekten bile utanan adamları ülkenin başına getirerek yanlış yapmışız. Ölsem bir daha oy vermem. AKP ye karşı çıkanlar çok haklıymış.


akp, oy, kaynak, Usta, dindar
ÖNCEKİ Deniz Baykal hastaneye kaldırıldı SONRAKİ Avustralya’yı bu kez de kum fırtınası, dolu ve ani sel vurdu