• USD  32,60
  • EURO  34,79
  • BORSA  9.524,59
  • ALTIN  2.498,20
SON DAKİKA

Brad Pitt yeni bir aşk yaşıyor

Brad Pitt yeni bir aşk yaşıyor

11 Nisan 2018 23:36

Brad Pitt'in öğretim görevlisi olarak çalışan Neri Oxman'la aşk yaşadığı öne sürüldü.


Brad Pitt'in bir profesörle aşk yaşadığı iddia edildi.

Hatırlanacağı üzere; Angelina Jolie (42) ve Brad Pitt (54) Eylül 2016'da boşanma kararı almıştı. Uzun süre boşanma şartları ve çocukların velayeti konusunda anlaşamayan ikili, nihayetinde geçtiğimiz hafta bir uzlaşıya varmıştı.

Ayrılık kararının kesinleşmesinin ve çiftin yeniden bir araya geleceği yönündeki umutların tükenmesinin ardından Brad Pitt'le ilgili çarpıcı bir iddia ortaya atıldı. Ünlü aktörün, Massachusetts Teknoloji Enstitüsü Medya Laboratuvarı'nda öğretim görevlisi olarak çalışan Neri Oxman'la aşk yaşadığı öne sürüldü.

Akademisyen mimar Neri Oxman'ın arkadaşları People dergisine verdikleri bilgide, Oxman'ı 'zeki ve mükemmel biri' olarak tanımladı. Yakışıklı oyuncunun güzel profesörle mimari bir proje üzerinde çalışırken tanıştığı öğrenildi.

İkiliye yakın kaynaklar, yaptıkları açıklamada, 'Brad ve Neri mimari, tasarım ve sanata karşı aynı tutkuyu paylaşıyor' dedi. İki ismin ilişkisinin henüz tam bir aşk ilişkisine dönüşmediği, profesyonel iş ilişkisi seviyesinde olduğu, ancak aşk potansiyeli taşıdığı iddiaları da gündeme geldi.

 
Bu arada; Neri Oxman'la geçtiğimiz sonbahardan bu yana birlikte olduğu öne sürülen Brad Pitt'in, Kasım ayında sevgilisinin çalıştığı laboratuvara yaptığı ziyaret esnasında çekilen fotoğrafı sosyal medyada yayımlandı.

Daha önce Arjantinli besteci Osvaldo Golijov'la evlenen Neri Oxman, aynı zamanda bir ressam.


angelina jolie, brad pitt, ressam, neri oxmann, pofesör
ÖNCEKİ İngiltere Başbakanı May'den son dakika Suriye açıklaması SONRAKİ Ünlü çiftten milyonluk yatırım