• USD  32,53
  • EURO  34,98
  • BORSA  9.716,77
  • ALTIN  2.438,45
SON DAKİKA

Ceren Özdemir cinayeti FETÖ'nün halkı sokağa dökme planı mı?

Ceren Özdemir cinayeti FETÖ'nün halkı sokağa dökme planı mı?

08 Aralık 2019 18:47

Cumhuriyet yazarı Mine Kırıkkanat, 20 yaşındaki üniversite öğrencisi Ceren Özdemir’in Ordu’da öldürülmesiyle ilgili olarak ‘FETÖ’ imasında bulundu.


Cumhuriyet yazarı Mine Kırıkkanat, 20 yaşındaki üniversite öğrencisi Ceren Özdemir’in Ordu’da öldürülmesiyle ilgili olarak ‘FETÖ’ imasında bulundu.

Cinayetin ‘şaibeli’ olduğunu savunan Kırıkkanat,  “Muhtemelen 'kullanışlı' olduğu için yakalanmayan mahkuma, halkı galeyana getirmek için seküler görünümlü rasgele bir genç kızı öldürmesi telkin edildi” dedi.

"Bu tür cinayetler sürerse, devletten ayıklanmayan Fetö unsurları iş başında demektir"

Kişisel Twitter hesabından cinayetin ardından Ordu’da düzenlenen ve binlerce kişinin katıldığı anma yürüyüşüne dair bir haberi paylaşan Kırıkkanat, şunları söyledi:

“İktidarı uyarıyorum. Bu cinayet şaibeli. Muhtemelen “kullanışlı” olduğu için yakalanmayan mahkuma, halkı galeyana getirmek için seküler görünümlü rasgele bir genç kızı öldürmesi telkin edildi. Bu tür cinayetler sürerse, devletten ayıklanmayan Fetö unsurları iş başında demektir.”

Ne olmuştu? 

Ordu Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi 3. sınıf öğrencisi 20 yaşındaki Ceren Özdemir, evinin önünde bıçaklanarak öldürüldü.

Kamera görüntüleri üzerine başlatılan takibin ardından yakalanan 35 yaşındaki Özgür Arduç,  Özdemir’i öldürdüğünü itiraf etti ve çıkarıldığı mahkemece 'canavarca hisle kasten adam öldürme' suçundan tutuklandı.

Arduç’un 2005 yılında kasten öldürmeye teşebbüs suçundan yaklaşık 14 yıl hapis yattığı ve Ekim ayı sonunda açık cezaevine alındığı açıklanırken; cinayetten de 3 gün önce firar ettiği ortaya çıktı.


fetö, Mine kırıkkanat, Ceren Özdemir
ÖNCEKİ Erdoğan: Müslümanlar zekat verse İslam ülkelerinde fakir kalmaz SONRAKİ Kadıköy'de kadınlar şiddete ve tacize karşı danslı eylem yaptı: Polis müdahale etti