• USD  32,50
  • EURO  34,95
  • BORSA  9.802,97
  • ALTIN  2.430,60
SON DAKİKA

CHP’li Özkoç'tan Meclis'te terörist tepkisi

CHP’li Özkoç'tan Meclis'te terörist tepkisi

15 Mayıs 2019 12:50

CHP Grup Başkanvekili Engin Özkoç, TBMM’de dün gerçekleşen DHKP-C eylemine ilişkin açıklama yaparak, olayın Mahmut Tanal ile ilişkilendirilmesine tepki gösterdi.


CHP Grup Başkanvekili Engin Özkoç, TBMM’de dün gerçekleşen DHKP-C eylemine ilişkin açıklama yaptı, “Bu sanki Mahmut Tanal ile ilişkilendirilmeye çalışılıyor. Mahmut Tanal orada GBT araştırmasını yapan kişinin kendisi midir?” dedi.

Özkoç şunları söyledi: “Bir İstanbul milletvekiline DHKP-C üyesi birisi ziyarete geliyor. Elini kolunu sallayarak, Mahmut Tanal girsin diyebilir ama asıl onu araştırması gereken oradaki insanlar yani oradaki emniyet görevlileri. Elini kolunu sallayarak, Mahmut Tanal’ın odasına giriyor. Bu sanki Mahmut Tanal ile ilişkilendirilmeye çalışılıyor. Mahmut Tanal orada GBT araştırmasını yapan kişinin kendisi midir? Erkek olanın öyle bir şeyi yok, giriyor, normal görüşmesini yapıyor, kendisine de deniyor ki bunlar hukuki olarak halledilmesi gereken şeyler, çıkışını yapıyor. Ondan sonra kadınla birlikte tekrar girmeye çalışıyor”.


chp, dhkp-c, GBT, Engin Özkoç
ÖNCEKİ CHP: Kadrolarımız kriz için yardıma hazır SONRAKİ 33 yeni dokunulmazlık dosyası Meclis’te