• USD  32,50
  • EURO  34,69
  • BORSA  9.693,46
  • ALTIN  2.499,53
SON DAKİKA

Dezenformasyonla Mücadele Birimi Oluşturuldu

 Dezenformasyonla Mücadele Birimi Oluşturuldu

05 Ağustos 2022 14:11

Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı Fahrettin Altun sosyal medya hesabı Twitter'dan, "Dezenformasyonla Mücadele Merkezi" isimli bir birim kurduklarını duyurdu.


Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı Fahrettin Altun, sosyal medya hesabından İletişim Başkanlığı'nda 'dezenformasyonla mücadele' birimi kurduklarını açıkladı. Birimin başına, Pelikancı olduğu bilinen İdris Kardaş getirildi.

Altun Twitter paylaşımında, “Ülkemize karşı yürütülen sistematik dezenformasyon kampanyalarına karşı İletişim Başkanlığımız bünyesinde müstakil bir birim oluşturduk. Dezenformasyonla Mücadele Merkezi. Merkezimizin koordinatörü olarak atanan İdris Kardaş'ı tebrik eder, kendisine başarılar dilerim” dedi.

Altun’un mesajını alıntılayan İdris Kardaş da, “Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın hakikat mücadelesi içerisinde yer almak büyük şeref. Kıymetli Hocam Fahrettin Altun başkanlığında Türkiye’ye karşı içeriden ve dışarıdan yapılan her türlü algı operasyonlarına, yalan ve dezenformasyona karşı mücadele edeceğiz” ifadelerini kullandı.

Kardaş, Pelikancılar olarak bilinen Erdoğan’a yakın grubun üyesi olarak biliniyor. Kardaş bir dönem, Pelikancıların kuruluşu olduğu bilinen Boğaziçi Küresel İlişkiler Merkezi’nde Genel Koordinatör olarak görev yürütmüştü.
Etiketler:fahrettin altun
idris kardaş
devenformasyon merkezi
 
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

66 yaşında bebek yüzlü bir kadın. Yatmadan önce yaptığı şey bu
 
Kollagen Intensiv

Tırnak mantarı anında kaybolur ve çok az kişi bu ucuz yöntemi bil
 
Onycosolve

2022 yazının sonuna kadar zenginlik 3 burç işaretine gökten düşec
 
Life-Dzen


ÖNCEKİ Nagehan Alçı: Mansur Yavaş'a 1 Vuruluyorsa İmamoğlu'na 20 SONRAKİ Ankara'da Halk Ekmek fiyatına zam