• USD  32,34
  • EURO  35,19
  • BORSA  8.718,11
  • ALTIN  2.247,52
SON DAKİKA

Fenerbahçe camiasını yıkan ölüm...

Fenerbahçe camiasını yıkan ölüm...

30 Ekim 2020 08:33

Uzun süredir kanser tedavisi gören Fenerbahçe TV sunucusu Dilay Kemer, hayatını kaybetti. Dilay Kemer, ilik nakli olup eski sağlığına kavuştuktan kısa bir süre sonra 2. kez kansere yakalandığını sosyal medya hesabından duyurmuştu


Uzun süredir kanser tedavisi gören Fenerbahçe TV sunucusu Dilay Kemer, hayatını kaybetti. Dilay Kemer, ilik nakli olup eski sağlığına kavuştuktan kısa bir süre sonra 2. kez kansere yakalandığını sosyal medya hesabından duyurmuştu.

FB TV sunucusu Dilay Kemer'den kötü haber geldi. Bir süredir kanserle mücadele eden ve geçtiğimiz günlerde yoğun bakıma kaldırılan Dilay Kemer hayatını kaybetti.

Dilay Kemer'in ailesi kızlarının vefat haberini sosyal medyadan verdi. Kemer'in Instagram hesabından yapılan paylaşımda "Biricik kızımızı, canımızı, Dilayımızı kaybettik" denildi.

Dilay Kemer kimdir?
1988 senesinde Antalya'da hayata gözlerini açan Dilay Kemer, İstanbul'a üniversite eğitimi için geldi. Yeditepe Üniversitesi Fransızca Siyaset Bilimi ve Uluslararası İlişkiler bölümünden mezun olan Kemer, spikerlik ve sunuculuk eğitimine başladı.

2 senelik hazırlık süreci sonunda Fenerbahçe TV'de hem ekran yüzü hem sunucu olarak görev alan Dilay Kemer, bugün kanser nedeniyle yoğun bakıma alındı. Dilay Kemer'in sağlık durumuna ilişkin alınan son bilgi, tedbir amaçlı hastanede tutulduğudur.


kanser, fb, Dilan kemer
ÖNCEKİ İsmail Küçükkaya'da Covid şüphesi! SONRAKİ Mesut Yılmaz hayatını kaybetti