• USD  32,59
  • EURO  34,72
  • BORSA  9.645,02
  • ALTIN  2.417,18
SON DAKİKA

Fikret Orman'dan büyük gaf

Fikret Orman'dan büyük gaf

11 Mayıs 2019 17:38

Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, "Ancak karı gibi arkadan konuşuyorlar" diyerek büyük gaf yaptı.. Orman, protestolar üzerine özür dileyip "oruçluluğuma verin" dedi.Bu gaf üzerine üyelerden Nilay Yılmaz kürsü önüne gelerek başkanı protesto etti...


Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman, 7 yıldan fazla süredir görevde bulunduğunu ve başarı için büyük mücadele verdiklerini söyledi. BJK Akatlar Spor ve Kültür Kompleksi'nde gerçekleştirilen 2018 yılı olağan idari ve mali genel kurul toplantısında konuşan Orman, "Başkanlığımda tam 7 yıl 2 ay oldu. Bu süre içinde çok güzel günler geçirdiğimiz dönemler de oldu, üzüldüğüm dönemler de oldu. Son 1-2 senede çok üzüldüğüm süreçler de yaşadık." dedi.

Genel kurulların Beşiktaş'ın düğünü olduğunu vurgulayan Orman, "Beşiktaş'ı temsil etmek yönetim kurulun olduğu kadar genel kurul üyelerinin de görevidir. Beşiktaş'a yakışır genel kurul temenni ediyorum. Burası konuların tartışılacağı, eleştirileceği yerdir. Beşiktaş'ın nezaketi içinde yapalım. Beşiktaş'ı dışarıya kötü göstermeyelim. Yarın seçimimiz var ve güzel bir seçim olmasını temenni ediyorum." diye konuştu.

Orman, tüzük gereği başkanlık için son kez seçime gireceğini dile getirdi. Olağan kongrelerde üçüncü kez başkanlığa aday olan Orman, sözlerini şöyle sürdürdü: "Benim yarın son genel kurulum olacak. Tüzüğümüz bunu gerektiriyor. Bundan fazla niyetim hiçbir zaman olmadı. Hayırlara vesile olan bir kongre diliyorum. Beşiktaş'a yakışan kongre olsun.

Kendisine yöneltilen bir eleştiriye yanıt veren Orman ise büyük bir gafa imza attı.


FİKRET ORMAN'DAN BÜYÜK GAF
Fikret Orman, "Ancak karı gibi arkadan konuşuyorlar" diyerek büyük gaf yaptı.. Orman, protestolar üzerine özür dileyip "oruçluluğuma verin" dedi.. Orman eleştirilere cevap hakkını bu gaftan ötürü kısa kesti.


beşiktaş, genel kurul, Fikret Orman
ÖNCEKİ AKP'nin güçlü olduğu ilçelerde seçmen ne diyor? SONRAKİ Bedirhan bebeğin katilleri yakalandı