• USD  32,50
  • EURO  34,69
  • BORSA  9.693,46
  • ALTIN  2.499,53
SON DAKİKA

Gerici kanalda tuhaf yorumlar: Davutoğlu'nu şeytanlar kandırıyor!

Gerici kanalda tuhaf yorumlar: Davutoğlu'nu şeytanlar kandırıyor!

04 Ocak 2020 15:01

''Gemilerin Boğaz'ı kullanması normal mi'' dedi. Sosyal medyada alay konusu oldu. FM TV'de Kanal İstanbul Projesine yönelik konuşmalar yapan gerici Masum Bayraktar, Ekrem İmamoğlu ve Ahmet Davutoğlu hakkında da hakarete varan ifadeler kullandı.


Derya Özkök / TürkiyeGündemi Özel Haber

''Gemilerin Boğaz'ı kullanması normal mi'' ? dedi. Sosyal medyada alay konusu oldu. Dinci kanal FM TV'de Kanal İstanbul Projesine yönelik konuşmalar yapan gerici Masum Bayraktar, Ekrem İmamoğlu ve Ahmet Davutoğlu hakkında da hakarete varan ifadeler kullandı.

Gerici Bayraktar'ın konuşması aynen şöyle:

Davutoğlu şeytanlarla aynı masada oturdu

''Size önemli bir şey söyleyeceğim. Ahmet Davutoğlu için derdim ki; Ahmet Davutoğlu hocanın Dışişleri Bakanı olmaması lazım. Niye? Çünkü adam hoca... Gidiyor şeytanlarla aynı masada oturuyor. Şeytanlar bunu kandırıyor. Bu arkasını döndü mü, onlar yine şeytanlık peşinde. Bu garibim öyle bakıyor.
Ben o zaman dedim, Melih Gökçek efendi bu işe çok uygun biridir dedim.''

Sana bu gazı kim veriyor?

''İstanbul Belediye Başkanı ne yaptı? Kalktı millete kendince bir takımlarının da dolmuşlarıyla Kanal'ı halk ağzıyla anlattı. Milleti resmen Kanal'dan soğuttu. Milletin kafasını güzel işliyor. Niye? Halk ağzıyla anlattığı için. Ama bana göre anlattığı her şey fasa fiso! Şuan da iktidar ne yapmalı? Halka anlatmalı. Halkı bilinçlendirmeli. Cumhurbaşkanının bunun seviyesine inmemesi lazım. Sen kimsin Cumhurbaşkanına kafa tutacaksın? Sana bu gazı kim veriyor?''

Kanal İstanbul projesine destek verdiğini söyleyen Bayraktar'ın konuşması aynen şöyle:

Gemilerin Boğaz'ı kullanması normal mi?

''Bugün gemiler nereyi kullanıyor? Boğaz'ı kullanıyor. Gemilerin bu boğaz'ı kullanması çok normal mi? Günde kaç tane gemi geçiyor. Sırf bu Boğaz'la olacak iş mi? Bana göre bu projenin mutlaka hayata geçmesi gerekir. Türkiye'yi gelişen ülke olarak değerlendirerek gerçekten bu taşımacılıkta, gemi konusuyla alakalı söylüyorum, Boğaz'dan geçen gemilerden bilmem ne anlaşmasından para alamadığımızı da hesap ederek, Boğaz'a bıraktıkları pislikleri de hesap ederek bunu çoğaltabilirsiniz. Ben Kanal İstanbul Projesine yüzde yüz olumlu bakıyorum.

''Millet bize oy verir'' mantığıyla hareket etmeyin

Türkiye'de yapılacak böyle ciddi bir projeyi halka anlatacak seviyeye inilmiyor. Daha öncede söyledim, yıllardan beri söylüyorum bunu.
''Biz bastonumuzu koyarız, sopamızı koyarız, bu millet bize oy verir'' mantığıyla hareket etmeyin dedim. Bu insanları bilinçlendirin. Bu insanlara anlatın. Kanal İstanbul'un ne kadar faydalı olduğunu hissetsin millet. Anlatın dedim.''


ahmet davutoğlu, akp, kanal istanbul, ekrem imamoğlu, Masum Bayraktar
ÖNCEKİ Melih Gökçek'in bir yalanı daha ortaya çıktı: FETÖ'nün finans merkezi Bank Asya'ya arazi vermiş SONRAKİ Kulis: Rant ve menfaat çekişmesi AKP'yi eritiyor