• USD  32,55
  • EURO  34,96
  • BORSA  9.716,77
  • ALTIN  2.448,97
SON DAKİKA

Hamzaoğlu gidiyor, Yanal geliyor!

Hamzaoğlu gidiyor, Yanal geliyor!

26 Ağustos 2015 16:27

Galatasaray'da iç savaş çıktı... Sezonu iki kupa ile kapatan ardından da Süper Kupa'yı alan Galatasaray'da ortalık bir anda karıştı. Yeni sezonu açtığı günden beri Burak Yılmaz ile sorun yaşayan Teknik Direktör Hamza Hamzaoğlu için tehlike çanları çalmaya başladı.


Prandelli'nin yerine gelen Hamza Hamzaoğlu ilk günden itibaren takımdaki iç huzuru sağlamaya çalışmış ve bu şekilde müthiş bir atmosfer yakalayıp sezonu çifte kupa ile kapatmıştı. Tabi bunda Ali Dürüst ile Abdürrahim Albayrak'ın müthiş katkıları vardı. Ancak o dönemde Hamza hocanın ipleri futbolculara fazla kaptırdığı konuşulmaya başlanmıştı. Ne olduysa her şey şampiyonluktan sonra oldu... Yönetim değişikliğinin ardından Hamza hoca verdiği raporda Şampiyonlar Ligi için kaliteli bir forvet alınmasını istedi. Bundan haberi olan Burak Yılmaz'ın da etrafına "Takımı biz şampiyon yaptık. Hoca bizi beğenmiyor. Yerimize adam bakıyor" diyerek sitem ettiği ve genç teknik adamla arasına kara kedi girdiği belirlendi. Yeni bir golcü demek tek forvet oynayan Galatasaray'da
Burak'ın kesilmesi demekti...

Teknik Direktör Hamza Hamzaoğlu kampta Burak ile bir görüşme yapıp, "Ben şampiyon olan oyuncularıma sırtımı asla dönmem. Seni sağ kanatta oynatmayı planlıyorum" dedi. Ancak Burak Yılmaz bu durumdan memnun kalmadı. Takımda tüm ipleri oyunculara kaptırdığının farkına varan Hamza hocanın da bu dakikadan sonra bazı isimlere karşı mesafe koyduğu ortaya çıktı. Ligin ilk haftasında Burak'ı yedek bırakan Hamza hoca Osmanlı'ya yenildiği maçta da Burak'ı 58'de oyundan aldı.

Galatasaray'da bu müthiş gerilim yaşanırken Burak ile beraber Selçuk da Hamza hocaya cephe aldı. Para harcamak istemeyen yönetim de bir yandan forvet transferinden vazgeçti bir yandan da Burak ve Selçuk'un eski hocaları Ersun Yanal ile temasa geçti. Görüşmeyi Başkan Dursun Özbek'in kardeşi Mehmet Özbek'in yaptığı belirlendi. "Zarar vereceğimi anladığım an bir dakika bile durmam diyen Hamzaoğlu'nun istifaya zorlanacağı ve takımın başına Ersun Yanal'ın geçeceği iddia edildi.

TAKVİM


galatasaray, istifa, Hamza Hamzaoğlu, Ersun Yanal, burak yılmaz, yeni hoca
ÖNCEKİ CHP ve MHP teklifi reddetti SONRAKİ ABD'li gazeteciler canlı yayında öldürüldü