• USD  32,32
  • EURO  35,06
  • BORSA  9.079,97
  • ALTIN  2.309,79
SON DAKİKA

Hıncal Uluç Bu Kez Ahmet Hakan'ı hedef aldı

Hıncal Uluç Bu Kez Ahmet Hakan'ı hedef aldı

07 Mayıs 2021 11:15

Megastar Tarkan'ı davet eden sanatçı Yıldız Tilbe ret cevabı almıştı. Bu konuda hem Tarkan Hem de Yıldız Tilbe'yi haklı bulan Hürriyet yazarı Savaş Özbey'e duayen yazar Hıncal Uluç'tan tepki geldi.


 
 
Hürriyet Gazetesi yazarı Savaş Özbey, Şarkıcı Yıldız Tilbe'nin sosyal medyada başlattığı bir akımla "pas attığı" Tarkan'ın "Nasıl bir amaca hizmet edeceğini pek anlamadım, bir parçası olmak gelmedi içimden" sözleri ile karşılık vermesinde, her iki ismi de haklı bulmuştu.

Sabah Gazetesi yazarı Hıncal Uluç da Özbey'i gazetesinin yayın yönetmeni Ahmet Hakan'a göndermeler yaparak eleştirdi.

"Genel Yayın Müdürü olarak gazetesini, yazar olarak köşesini "sosyal medya tepkileri"ni dikkate alarak, hem İsa'ya hem Musa'ya yaranmak için hazırlayan Ahmet Hakan'a, gazetenin öteki köşe yazarları da uymaya başladı iyi mi?. Son zamanlarda bir numaram haline gelen Savaş Özbey'i okurken "Pes" dedim. Bir yazı yazmış.." diyerek Hakan'a ve Özbey'e göndermelerde bulunan Uluç, yazısına şöyle devam etti:

"Hem Yıldız Tilbe çağrı yaparken haklıymış..

Hem de Tarkan, çağrıyı piç gibi ortada bırakırken..

Bre ikisi birden nasıl haklı olur?. Olur..

İşin içinde bölünmüş sosyal medyanın ikisine de yaranmak olunca, böyle (Kusura bakma Savaş) kaypak yazılar doğal hale geldi, köşelerde.. Hadi şimdi "Tarkan da haklı, Yıldız da" yazına son noktayı koy, Savaş!. Çekinme.. "Sen de haklısın Hıncal Ağbi" de.."

ÖMÜR GEDİK'İ DE HEDEF ALMIŞTI

Yıldız Tilbe'nin davetini reddeden Tarkan'a destek veren Ömür Gedik'e Sabah Gazetesi'nin duayen köşe yazarı Hıncal Uluç'tan eleştiriler geldi.

Gedik'e "Ya sen, "Tarkan haklı" diyen Ömür?. Sen de müzisyensin güya?. Ne zamandır söylemedin. Sevgilin Ferhat Göçer de öyle.. Ama sizin şeyiniz denk nasılsa.." diye tepki gösteren Uluç, sözlerini şöyle sürdürdü:

"Peki size çalanlar?. O sayede evlerine üç kuruş götürenler?. Onlar ne olacak?.. Ne yapıyorlar, hiç düşündünüz mü?.

Sırtlarına basıp yükseldiğiniz insanların ve ailelerinin şimdi aç oldukları hiç aklınıza geldi mi?.

"Tarkan doğru olanı yaptı.." Sen de doğru olanı yaptın Ömür!.

Gebersin müzisyenler, size ne?."


ÖNCEKİ İkizdere Doğa Katliamındaki Ortak Medya Patronu Çıktı SONRAKİ Veli Ağbaba Tecavüz İddialarına Tepki Gösterdi