• USD  32,37
  • EURO  34,98
  • BORSA  9.084,50
  • ALTIN  2.325,82
SON DAKİKA

Hülya Avşar'ın yatak odasında burun buruna geldiği hırsızın 10 yıl hapsi istendi

Hülya Avşar'ın yatak odasında burun buruna geldiği hırsızın 10 yıl hapsi istendi

01 Aralık 2019 00:19

Oyuncu Hülya Avşar'ın yatak odasında karşılaştığı ve 1500 lira nakit ile ziynet eşyalarını çalıp kaçan hırsız Zelkif B. hakkında 10 yıla kadar hapis istemiyle dava açıldı.


Hülya Avşar'ın Balıkesir Ayvalık'taki evinde bulunduğu sırada evine hırsız girmiş ve 1500 lira ile bazı ziynet eşyaları çalınmıştı. Avşar'ın yatak odasında karşılaştığı hırsız Zelkif B., balkondan atlayarak kayıplara karışmıştı. Hırsızlık sonrası emniyet güçlerinin güvenlik kamerasından tespit ettiği Zelkif B., tutuklanarak cezaevine gönderilmişti. Zelkif B. hakkında 10 yıla kadar hapis istemiyle dava açıldı.

"BİR ERKEKLE GÖZ GÖZE GELDİM"

56 yaşındaki ünlü oyuncu, emniyette verdiği ifadesinde, villasında yaşananları "06.30 sıralarında üst kattaki yatak odasında uyuyordum. Tıkırtı sesleri üzerine uyandım ve tanımadığım bir erkekle göz göze geldim. Şaşkınlıkla 'Sen kimsin?' diye sorunca koşarak kaçtı" sözleriyle anlatmıştı."15 BİN TL ZARARIM VAR"
Ünlü sanatçı, yaşanan hırsızlık sonucunda bin 500 lira nakit parasıyla birlikte, kendisine ait pasaport, iki çanta, kızına ait fotoğraflar, içinde dua yazılı kağıtlar ve ziynet eşyalarının çalındığını, toplamda 15 bin liralık zararı olduğunu ifade etti.

10 YILA KADAR HAPSİ İSTENDİ

Ayvalık Cumhuriyet Başsavcılığı, yakalanarak cezaevine gönderilen hırsız Zelkif B. hakkında soruşturma başlattı. Yürütülen soruşturma sonunda Zelkif B. için 'Bina içinde muhafaza altına alınmış olan eşya hakkında hırsızlık' suçlamasıyla iddianame düzenlendi. Sabah'ın haberine göre, hırsız Zelkif B. hakkında 10 yıla kadar hapis istemiyle açılan dava, ilerleyen günlerde Ayvalık Asliye Ceza Mahkemesi'nde görülecek.


, mahkeme, hülya avşar, tazminat, Ayvalık Cumhuriyet Başsavcılığı
ÖNCEKİ MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin sağlık durumuyla ilgili son açıklama SONRAKİ AK Parti'den anket açıklaması: İYİ Parti'nin oylarında bir azalma var, oylar Babacan'a gidiyor