• USD  32,60
  • EURO  34,78
  • BORSA  9.645,02
  • ALTIN  2.410,73
SON DAKİKA

İki öğrenciyi taciz eden müdür yardımcısına 9 yıl 4 ay hapis

İki öğrenciyi taciz eden müdür yardımcısına 9 yıl 4 ay hapis

29 Eylül 2022 10:04

Sinop'ta iki kız çocuğunu istismar ettiği iddia edilen Belören Ortaokulu'nun müdür yardımcısı Bayram Demirci, 9 yıl 4 ay 14 gün hapis cezası aldı.


Sinop Gerze’deki bir okulun müdür yardımcısı Bayram Demirci’nin iki kız öğrenciyi taciz ettiği davayla ilgili karar açıklandı.

Cumhuriyet'in haberine göre ,Demirci’nin telefonunda yapılan incelemelerde mesaj yoluyla da tacizde bulunduğu belirlenirken dünkü karar duruşmasında Demirci’ye her bir öğrenci için 4 yıl 8 ay 7’şer günden toplam 9 yıl 4 ay 14 gün hapis cezası verildi. Öğrenciler adına duruşmaya katılan avukat Yasemin Küçük ise kararı eleştirdi. Küçük, istinaf yoluna başvuracaklarını belirterek “Mahkeme tarafından verilen ceza suçun karşılığı olarak tatmin edici bir ceza olarak görülemez” dedi.

Ne olmuştu?
Sinop’un Gerze İlçesi Kadı Mahallesi’ndeki Belören Ortaokulu’nun Müdür Yardımcısı Bayram Demirci, 5 Mart 2020’de deneme sınavı kitapçığı vermek üzere iki kız öğrenciyi odasına çağırdı. Öğrencilerin odadan ağlayarak çıkması üzerine okulun diğer öğretmenleri çocukların ifadelerine başvurdu. Okul öğretmenlerinin taciz olayını polise bildirmesi üzerine Demirci gözaltına alındı. Adliyeye sevk edilen Demirci, tutuklanarak cezaevine gönderildi.


ÖNCEKİ Polis maaş promosyonu ne kadar oldu? SONRAKİ Mansur Yavaş’tan Erdoğan'a yanıt geldi