• USD  32,34
  • EURO  35,20
  • BORSA  8.718,11
  • ALTIN  2.247,88
SON DAKİKA

Irmak Ünal hatasının kurbanı oldu

Irmak Ünal hatasının kurbanı oldu

29 Ekim 2020 16:24

Cihan Ünal'ın oyuncu kızı Irmak Ünal korona virüse yakalandı. Hastalığını sosyal medyadan duyurdu K


Usta oyuncu Cihan Ünal'ın kızı Irmak Ünal korona virüse yakalandı. Sosyal medya hesabından paylaştığı videoda, yurt dışından gelen arkadaşıyla görüşerek hata yaptığını belirten Ünal "Çok sert geçiyor, perişan oldum. Ben bu tarz bir hataya kurban gittim" dedi.

Haberlercom'un haberine göre, tüm dünyanın kabusu haline gelen ve 1 milyondan fazla insanın ölümüne neden olan korona virüs, ünlü isimleri de yoğun şekilde etkiliyor. Son olarak Irmak Ünal, Instagram hesabından virüse yakalandığını duyurdu.

Dört gündür korona virüsle boğuştuğunu belirten Irmak Ünal, "Boğuşuyorum diyorum çünkü gerçek bir boğuşma geçirdim. Çok şükür bugün kendimi iyi hissediyorum. Bütün yazı çok dikkatli geçirdim, Bodrum'da tam bir izolasyon temposunda yaşadım. Doğru beslenme ile bağışıklık sistemimi güçlü tutmaya çalıştım. Sosyalleştiğim zamanlarda çok dikkatliydim" dedi.

Ünal "Maalesef okulların açılmasıyla İstanbul'a gelme kararı aldım ve aynı hafta bir arkadaşımdan bu hastalığı yakaladım. Herkes farklı geçiriyor. Ancak uluslararası uçuş yapan insanların 14 gün karantinada bulunması gerekiyor. Ben bu tarz bir hataya kurban gittim" diye konuştu.

"Bunu bilseydim o kişiyle vakit geçirmezdim" diyen Irmak Ünal "Çünkü ben kendimce kurallarım var. Annem ve üvey babam kronik hasta çok dikkatli olmaya çalışıyorum. Kimsenin seyahati beni ilgilendirmiyor ama seyahat sonrası karantinanız beni ilgilendiriyor" dedi.


Ünal açıklamasının devamında, "Çok sert geçiyor, perişan oldum. Çevremizdeki insanlar için dikkatli olmak zorundayız. Çok sağlıklı olmama rağmen benim vücudumda yenik düştü. Lütfen kapalı alanlarda da maske takın" dedi.

Ünal 3 gündür ilacını alamadığını, hala kendisine ilaç ulaşamadığını söyledi. Sisteme bile pozitif olduğunun geçmediğini söyledi.




Pozitif, ırmak ünal, korona
ÖNCEKİ İki doktor daha Corona kurbanı oldu SONRAKİ Eski vekil Uğur Işılak, AKP’yi yerden yere vurdu