• USD  32,56
  • EURO  34,84
  • BORSA  9.722,09
  • ALTIN  2.435,29
SON DAKİKA

İşte,CHP'nin İstanbul seçim stratejisi

İşte,CHP'nin İstanbul seçim stratejisi

12 Mayıs 2019 08:39

CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu, görünen gürültü koparan değil görünmeyen bir kampanya yürüteceklerini, büyük mitingler düzenlenmeyeceğini, ramazan boyunca iftar ve sahur saatleri arasında tek tek evlerin ziyaret edileceğini anlattı.


CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu, 23 Haziran'da İstanbul'da tekrarlanacak yerel seçim öncesi kentte yürütülecek kampanyanın ayrıntılarını SÖZCÜ'ye anlattı. Kaftancıoğlu, kampanya stratejisinde çok büyük farklılık olmayacağını ancak anlatılacak konularda farklılık olacağını söyledi. Kaftancıoğlu “31 Mart seçimlerine giderken Ekrem İmamoğlu ittifak adayıydı ama İstanbul ittifakı kavramını da açıklayarak tüm İstanbullulara hitap etmiştik. Özelikle 6 Mayıs sandık darbesinden sonra bizim 31 Mart öncesinde anlattığımız gerçeklik ortaya çıktı. Artık Ekrem İmamoğlu ittifak adayı değil tüm İstanbulluların adayı olarak kampanyayı yürütecek” dedi. Bu süreçte Ekrem İmamoğlu sahada kendisini, yapacaklarını anlatırken CHP örgütünün de İmamoğlu'nun mağduriyeti konusuna odaklanacağını dile getiren Kaftancıoğlu “Ekrem İmamoğlu mağdur edilirken asıl mağdur edilmek istenenin İstanbul halkı olduğunu anlatacağız. Stratejideki söylemlerimiz yine yerel söylem olacak. 31 Mart'tan önce yaptığımız gibi bire bir temaslarla olacak, yine büyük mitingler yapmayacağız büyük toplanmalar olmayacak” diye konuştu.


istanbul, canan kaftancıoğlu, ekrem imamoğlu
ÖNCEKİ Gazeteci Demirağ'ı darp olayında 6 kişi yakalandı SONRAKİ Kılıçdaroğlu: Cumhuriyet Gazetesi yazarları, Eren Erdem, Osman Kavala neden içeride