• USD  32,40
  • EURO  35,15
  • BORSA  9.079,97
  • ALTIN  2.325,29
SON DAKİKA

Kadın Avcısı CHP'li Ünlü İsmin Mağdurları Artıyor

Kadın Avcısı CHP'li Ünlü İsmin Mağdurları Artıyor

23 Eylül 2021 09:52

TürkiyeGündemi Kulis Haber- İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu ile yan yana çektirdiği fotoğrafı sosyal medyada kadın arkadaş bulmak için kullanan ve tanıştığı kadınlardan da para sızdıran CHP'li eski yönetici tüm kenti karıştırdı.


Müşerref Seçkin / TürkiyeGündemi

Gündüz kuşağı programlarının hayal ürünü olmadığını son kurbanı tanıyan bir arkadaşımın uyarısıyla anladım.

Arkadaşım, yakını olan genç bir kadının sosyal medyada bir erkekle tanışarak samimiyetini ilerlettiğini, evlenmeyi düşündüğünü hatta kimliğini bile gönderdiğini söyledi.

Adam ağzı laf yapan eski bir CHP'li yönetici. Ekrem İmamoğlu ile çektirdiği pozu da göndermiş kıza. Sonra güya rakiplerinin çelme takmasıyla yöneticilikten ayrıldığını anlatmış.

Buraya kadar normal diyelim. Adam kızdan (rakam bende mevcut) hatırı sayılır bir miktar para istemesin mi? Güya bir ihaleye girecek ve büyük para kazanacak, dosya için eksik miktarı istiyor sadece... Kızın ve ailesinin bu istek karşısında mideleri bulanır tabi. 

Baştan yapmaları gerekeni sonradan yaparlar ve arkadaşıma rica ederler bu adamı bir soruştur diye. Arkadaşım da, sen CHP'lileri tanırsın sen bir soruştur ricasıyla bana başvurdu.

Soruşturdum, gerçekten böyle bir partili var. Ve kadınları kafaya alıp paralarını iç etmekle ünlü. Partiden dışlanmış ama resmi bir başvuru olmadığı için üyelikten çıkartılamıyor.

Konuştuğum yetkili, ''Maalesef bu arkadaş işi gücü yok kadınları tavlayarak ve onlardan para sızdırarak yaşıyor. Kadınlar ailelerinden, rezil olmaktan çekiniyorlar. Alan memnun satan memnun durumu var bize yapacak birşey kalmıyor'' diyor.

Biz de yasalar öyle uygun gördüğü için bu kadın avcısını teşhir edemiyoruz. Ama yaşadığı il Sivas demekle yetinelim. 


chp, kadın avcısı
ÖNCEKİ İstanbul Otelleri de Zorda; Kredi Erteleme İstiyor SONRAKİ Adalar'da akülü araçlara yasak geldi